Weekendophold – Find billig weekendophold eller hotelophold for 2

Et weekendophold for 2 er det perfekte afbræk fra hverdagen for mange par. Det moderne menneske har ofte en meget presset hverdag. Hverdage går med arbejde, og efter arbejde skal man måske i fitness centeret eller ud at løbe en tur. Derfor er der kun weekenderne tilbage til afslapning og til at få genopladet batterierne.

Book et billig weekendophold, så du kan få energien tilbage. Der er rigtigt mange muligheder for det tiltrængte ophold. De vigtige spørgsmål er hvor meget det må koste, og hvor skal det være. Derudover kan man overveje om det skal være et hotelophold for 2 eller weekendophold for 2 på en kro.

Weekendophold for 2 på Fyn eller i Jylland på tilbud

Hvis man gerne vil finde et billig weekendophold i Danmark, kan man holde øje med dealsites eller oplevelsesfirmaer som tilbyder et væld af forskellige steder til jeres weekendtur.

I de fleste supermarkeder kan man købe Smartbox, som har forskellige weekendophold i Danmark, hvor man selv kan vælge kroen eller hotellet. Derudover er der GoDream og DuGlemmerDetAldrig. Fælles for disse er, at man typisk kan vælge mellem en del forskellige steder at indløse sit weekendophold.

Hvis det ikke er nok, kan man også mange steder holde en forlænget weekend, så fredagen er med. Find det sted der har de faciliteter du ønsker. Skal det være et romantisk weekendophold, eller er det vigtigere at det er et sted med en pool? Derefter kan du begynde og lede efter, hvor du kan finde tilbud på en billig miniferie i Jylland, på Fyn eller hvor ellers det skal være.

Her kan du holde miniferie på Fyn eller i Jylland

Lad os tage et kig på, hvor du kan holde din miniferie på Fyn. Der findes en lang række forskellige typer at steder til opholdet lige fra et slotte til hoteller og kroer.

Et af disse steder er Broholm Slot i Gudme. Her kan du få et weekendophold, som inkluderer 3 retters middag. Et andet slot til en romantisk weekendtur er Hindsgavl Slot på Fyn. Hindsgavl slot ligger desuden i meget kort afstand fra oplevelsen Bridgewalking i Middelfart. Hvis du er i nærheden, så skal det næsten opleves.

Du kan også tage en forlænget weekend på Tornøes Hotel i Kerteminde på Fyn. Tonøes Hotel er en gammel købmandsgård, som nu er omdannet til et yderst moderne hotel. Hvis du gerne vil opleve en hyggelig atmosfære, så er dette stedet. I Rudkøbing finder du Skrøbelev Gods. Det er dog ikke på Fyn, men i stedet på Langeland.

Hvis du gerne vil have dit weekendophold i Odense, kan du vælge Den Gamle Kro, som ligger i Odense på Overgade 32.

Andre gode steder til din weekendtur

I denne artikel kommer vi ikke omkring alle gode steder til opholdet og beskriver dem i detaljer. Herunder kan du dog finde en liste over rigtigt finde steder, og så kan du undersøge nærmere om de er noget for dig eller jer på egen hånd. Nogle lægger mest op til romantik. Andre mere til hygge og afslapning.

Derudover er der selvfølgelig forskel på priserne. Weekendophold på tilbud er ikke at finde alle steder, men det er altid muligt at finde billig weekendophold, hvis kravene ikke nødvendigvis er alt for høje.

  • Munkebo Kro mellem Odense og Kerteminde
  • Brobyværk Kro tæt på Odense
  • Vissenbjerg Storkro
  • Hotel Hesselet i Nyborg
  • Sixtur Sinatur Hotel i Middelfart
  • Comwell Middelfart
  • Stella Maris Hotel De Luxe i Svendborg

Se om du ikke kan finde det du søger på et af ovennævnte hoteller. Der findes masser af lækre steder til ophold for 2 i hele Danmark, så hvis du ikke er begrænset til Fyn, så prøv da også at kigge nærmere på weekendtur i Jylland eller på Sjælland.

Forkæl dig selv med romantisk ophold

Når batterierne skal lades op og parforholdet samtidig trænger til en kærlig hånd kan I slå to fluer med ét smæk. Find et hotel eller eventuelt et feriecenter, hvor I kan nyde hinanden og eventuelt også i kombination med wellness. Ophold på slotte er nærmest en garanti for romantik i sig selv, men for spa og wellness skal det nok næsten være på hotel.

Søg efter weekendophold med spa eller wellness, og så kan I uden tvivl finde det, hvorhenne I så end leder i Danmark. Gå på opdagelse i det tilgængelige udvalg med åbent sind, og find et sted til jeres weekendophold for 2, hvor I får det mest fantastiske ophold.