Weekendophold på Fænøsund

Er der noget dejligere end at trække stikket, pakke rejsetasken og tage på et afslappende weekendophold? Det kan være sammen med kæresten, det kan være sammen med børnene, eller det kan være sammen med gode venner. Hvad I har lyst til, er naturligvis helt og aldeles individuelt, men hvis I har lyst til en forlænget weekend eller et romantisk weekendophold i skønne omgivelser, er det helt oplagt at nyde weekenden på Fænøsund Ferie.

Weekendophold eller hotelværelse fra kr. 216,- pr person

Hotelophold med mad / fra 725,- pr. person pr. nat se her hvordan!

Tag et pusterum med en miniferie!
Tag på weekendophold – pris fra kr. 725,- pr. person.

 • Eftermiddags kaffe & kage
 • Årstidens 3 retters menu tilberedt med omhu
 • Morgenmad
 • Én overnatning i bolig med to soveværelser, to badeværelser, stue og køkken.
 • Prisen er ved minimum 4 pers.

Kan ikke kombineres med andre rabatter

Hotelophold uden mad / fra 216,- pr. person pr. nat se her hvordan!

Den pris du ser, er også den pris du betaler – Ingen skjulte omkostninger! Husk – Dyr er tilladt mod et mindre rengøringsgebyr!

Lej et helt hus for op til 4 personer kun kr. 1300,- pr. nat incl, sengelinned, håndklæder og slut rengøring
Lej et helt hus for op til 6 personer kun kr. 1500,- pr. nat incl, sengelinned, håndklæder og slut rengøring

Tilkøb

Rengøring v. dyr kr. 275,-
Ekstra sengelinned m. håndklæde kr. 100,- pr. pakke.

Vores 3 for 2 tilbud gælder hele året (ikke i ugerne 27-32). Køb minimum 3 nætter og betal kun for 2. Priseksempel bo 4 personer i ét hus i 3 nætter, dette koster (incl. rabat) 2600,- i alt, eller omregnet kun kr. 216,- pr. person pr. nat.

 

Konferencefaciliteter til enhver lejlighed vores indendoers pool
weekendophold-faenosund-fiske-tur
weekendophold-faeno-sund-lige-ved-skoven

Weekendophold

FænøSund Ferie har alle de ingredienser

Som et weekendophold kræver. Med sin placering på grænsen mellem Fyn og Jylland ligger vores feriecenter midt i Danmark. Og ikke kun midt i Danmark, men også midt i skønne, smukke og inspirerende omgivelser. Samtidig ligger FænøSund tæt på tre af Danmarks største byer og masser af seværdigheder og attraktioner. Endelig byder FænøSund på en lækker restaurant, masser af aktiviteter både inde og ude og nogle dejlige huse, hvor I kan nyde privatlivet.

 

Når man skal på weekendtur

Er det væsentligt, at man ikke skal bruge halvdelen af tiden på transport. Her ligger FænøSund Ferie perfekt. Kommer du i bil fra Aarhus, Odense eller Esbjerg, tager det kun en time at køre til vores feriecenter, og fra København og Aalborg tager det kun to timer, før I kan parkere på en af vores gratis parkeringspladser. Weekendophold på FænøSund er altså oplagt, uanset om I kommer fra Fyn, Jylland eller hovedstadsområdet. Og der er nærmest motorvej lige til døren. Fra I kører af motorvejen er der således kun ti minutters kørsel til FænøSund Ferie. Samtidig er det nemt at komme til FænøSund, hvis I kommer med tog – fra stationen i Middelfart er der nemlig kun tre kilometer. Og vi har så meget at byde på, at I ikke behøver en bil, mens I nyder et weekendophold hos os.

 

Der er nemlig meget andet at nyde

Blandt andet al den smukke natur, som omkranser FænøSund Ferie. Vores feriecenter ligger midt i Hindsgavl Dyrepark, der byder på alt fra åbne sletter og gamle bøgeskove til våde enge og stejle skrænter, ligesom den har en stor og varieret bestand af dyr og planter. Dyrehaven er med andre ord perfekt til en stille gåtur, hvis I som kærestepar er på romantisk weekend, til en løbetur, hvis I er på et weekendophold med fokus på fysisk aktivitet, eller til masser af leg, hvis hele familien er på forlænget weekend for at nyde hinandens nærvær. Samtidig ligger FænøSund Ferie direkte ned til det billedsmukke Fænøsund, hvor I både kan bade og sejle – eller bare sidde og fylde lungerne med frisk luft, mens I kigger ud over vandet.

romantisk-weekendophold-solnedgang
billig-weekendophold-faenosund-konference
teambuilding-golf-faenoesund-konference

Aktiviteter

Desuden byder FænøSund Ferie på

En væld af aktivitetsmuligheder – både inde og ude. For både børn og voksne.

 

Hvis vejret eller humøret er

Mest til indendørs aktiviteter, har vi først og fremmest en særdeles populær indendørs swimmingpool, som både børn og voksne kan få mange timer til at gå i. For børn kan det sagtens være omdrejningspunktet for et weekendophold. Inden døre byder FænøSund også på billard, swimmingpool, bordtennis, bordfodbold og et stort legeværelse med blandt andet tv, dvd, film, spil, tegneredskaber og PlayStation.

 

Har I lyst til frisk luft og vind i håret

Eller har I valgt en forlænget weekend med sol og blå himmel – er der endnu flere aktivitetsmuligheder. Vi har blandt andet en stor udendørs swimmingpool, men der ud over kan børn og barnlige sjæle hygge sig på vores store legeplads, på hoppepuden eller på fodboldbanen, hvor I også kan spille både rundbold og kongespil. Familien, kæresteparret eller vennerne kan også udfordre hinanden med en runde på minigolfbanen.

 

Er I til endnu mere aktion

tilbyder vi en lang række aktiviteter sammen med vores mange samarbejdspartnere. I kan blandt andet:

 

 • komme på Bridgewalking og nyde den spektakulære udsigt fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro
 • komme ud og dykke sammen med Diving 2000, der tager jer med under Lillebælts overflade
 • få tilfredsstillet aktionbehovet med en tur på en af vores mange mountainbikeruter
 • komme ud og sejle eller tage en tur i havkajak, hvor man virkelig bliver ét med naturen og oplever ro
 • eller I kan tage på træklatring, som er en sjælden mulighed for at se verden fra en ny vinkel

 

Og det er blot nogle af de mange aktiviteter, vi tilbyder sammen med vores samarbejdspartnere.

weekendophold-for-2-faenosund-pool-slappe-af-svomme
brunch-tilbud-middelfart
weekendophold-faenosund-jylland-strand

Mad

Efter en aktivitetsfyldt dag

– eller undervejs i en dag fyldt med aktiviteter – er det naturligvis vigtigt at få fuldt maven op med lækker mad. Her kommer I heller ikke til at mangle noget, hvis I tager et weekendophold eller en forlænget weekend på FænøSund Ferie. Og vores køkken bruger kun de bedste råvarer til at forberede dagens tre daglige buffetter.

 

Til at starte dagen

Serverer vi en stor, velassorteret morgenmadsbuffet. Vi byder blandt andet på rundstykker, rugbrød, ost og diverse pålæg, et bredt udvalg af morgenmadsprodukter, æg, pølser, bacon og kaffe, the, juice og mælk. Alt i alt den perfekte start på dagen – og en start, der lægger en sund og nærende start på jeres dag.

 

Ved middagstid

disker vi igen og med en lækker og alsidig buffet. Vores frokostbuffeter indeholder altid fire hovedelementer: Varme retter, kolde retter, oste- og kagebuffet samt brød med et varieret udvalg af pålæg. Alle retter er portionsanrettet i mindre portioner – af tre grunde:

 • Du kan nå at smage flere forskellige retter
 • Retterne på buffeten er altid friske
 • Vi minimerer madspild til et minimum

 

Et weekendophold handler også om forkælelse

Selvforkælelse. Hertil er vores aftenbuffet særdeles velegnet. Både for børnefamilien og parret på romantisk weekendtur. Aftenens buffet består af lækre og velsmagende retter. Det er årstiderne og de gode råvarer, der sætter retningen for buffeten, men den består altid af varme retter, stor salatbar og en indbydende dessertbuffet. Hertil kan I naturligvis købe alle slags drikkevarer.

 

Hvis I har specielle ønsker til maden, opfylder vores køkken også dem. Det kan for eksempel være, at I i jeres selskab har gluten- og skaldyrsallergikere.

 

Som tidligere

Beskrevet ligger FænøSund Ferie placeret midt i landet og tæt på flere af landets største byer, men vi ligger også placeret tæt på en lang række seværdigheder og turistattraktioner. Tættest er vi naturligvis på Middelfart, der har masser af byde på; blandt andet CLAY Keramikmuseum, hvalsafari, den gamle bydel og havneområdet. Men også Kolding og Fredericia er tæt på. Her kan du blandt andet opleve Koldinghus, kunstmuseet Trapholt, Geografisk Have, Fredericia Vold, Madsby Legepark og Fredericia Teater, der byder på scenekunst i verdensklasse.

brunch-tilbud
Selskabslokaler og festlokaler i middelfart
konferecemad - her ser du vores store buffet

Attraktiv feature

FænøSund Ferie ligger også

Perfekt i forhold til mange andre seværdigheder og turistattraktioner. Seværdigheder og turistattraktioner, som man sagtens kan nå i løbet af et weekendophold eller en forlænget weekend. Danmarks næststørste by, Aarhus, er kun en times kørsel væk. Det samme er derfor kunstmuseet ARoS, Den Gamle By, Tivoli Friheden og Moesgaard Museum, som alt sammen byder på spændende og sjove oplevelser for både familien og kæresteparret. Endnu tættere på er Odense, hvor I både kan tage for jer af alt det, en storby byder på, ligesom I kan besøge nogle af de mange attraktioner; H. C. Andersens Hus, Odense Zoo, Den Fynske Landsby og Danmarks Jernbanemuseum. Og har I mod på og tid til endnu flere fantastiske attraktioner, så kan I nemt og hurtigt komme i LEGOLAND og Lalandia eller besøge Egeskov Slot, Fjord & Bælt, Naturama og Kongernes Jelling med Jellingstenene og de to kæmpegravhøje.

 

Uanset om jeres weekendophold

Mest handler om smuk og inspirerende natur, en masse sjove aktiviteter og spændende attraktioner eller lækre, kulinariske madoplevelser, så skal I også have en seng at sove i og muligheden for at slappe af. Den del får I opfyldt i vores dejlige og hyggelige huse. Husene har plads til fire personer og er indrettet med to værelser – et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge – en stue med en skøn brændeovn, et fuldt udstyret køkken med spiseplads og opvaskemaskine samt to badeværelser. Husene har desuden trådløst netværk og gode arbejdsforhold, så det er faktisk også muligt at kombinere en forlænget weekend med muligheden for at arbejde, hvis det er nødvendigt.

 

En sidste attraktiv feature

Ved vores 75 huse er, at de alle sammen har en stor, dejlig gårdhave med havemøbler og gode solforhold. Her er det muligt at nyde maden, kaffen og solen, når vejret er til det.

 

Hvis I synes

At alle de muligheder og faciliteter lyder dyrt, så tager I fejl. Et weekendophold på FænøSund Ferie kan gøres til en fornuftig billig penge. Faktisk kan I som par få en overnatning for så lidt som 645 kroner. Det er da en billig mulighed for at komme på et romantisk weekendophold.

 

I kan komme meget tættere på et dejligt, afslappende weekendophold ved at kontakte FænøSund

Faenoesund Konference ligger taet paa middelfart dyrehave
Billig weekendophold
opvarmet-pool-er-gratis-til-jeres-bryllup
Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter

Vi ringer dig op indenfor 24 timer (man-fre)

men ofte går det hurtigere :-)

Send forespørgsel