Teambuilding

Vi havde længe gået og tænkt på om vi skulle lave noget teambuilding for vores ansatte. De fleste steder kræver det dog at man skal køre en del kilometer for at lave øvelserne, hvilket jo går ud over selve undervisningstiden. Det var derfor rart at vi hos jer kunne gå lige ud foran døren og lave øvelserne med masser af plads omkring os.

Anne. M

Teambuilding for sjov

ActivatorEvent

Er en integreret del af konsulentvirksomheden ActivatorGroup. ActivatorEvent har primært fokus på oplevelser for både virksomheder og private. Vores kerneydelse er bl.a. Events, Teambuilding, Rejser og Konferencer i ind- og udland.

 

I tæt samarbejde

Med FænøSund, tilbyder vi en bred palette af aktiviteter, som vil kunne imødekomme de fleste ønsker. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og faglighed, og er leverandør til både små og store danske virksomheder samt private. Der er udfordringer og oplevelser på alle plan, både individuelt og som teams. Sammen med FænøSund og lokale udbydere, kan vi sammensætte et spændende, varrieret og sjovt program for vores gæster.

 

Vores egne veluddannede instruktører

Vil ofte kunne afvikle den enkelte aktivitet, i andre tilfælde vil vi sørge for, at integrerer eksterne instruktører i det aftalte program. Ingen udfordringer er for store, ingen er for små. Er ønsket blot et lille indslag under en konference eller andet arrangement på FænøSund, eller ønsker virksomheden hjælp til at afvikle et komplet ophold, står vi til rådighed. Vi glæder os, til at være en del af jeres næste ophold på FænøSund.

Teambuilding for alvor

En ambitiøs konsulentvirksomhed

Activator Group er en ambitiøs konsulentvirksomhed, der har fokus på at skabe forandringer og forretning for virksomheder. I samarbejde med FænøSund, skaber vi de perfekte rammer for jeres næste arrangement. Både ActivatorGroup og FænøSund tilstræber altid, at vores fælles kunder får det, som passer nøjagtigt til deres behov.

Vi lægger stor vægt på

Høj kvalitet og faglighed, både når opgaverne planlægges og løses. Mål, målsætninger og indhold planlægges derfor altid i tæt samarbejde med alle parter.
Henry Ford udtalte engang: ”Hvis mine kunder havde fået hvad de efterspurgte, havde jeg givet dem en hurtigere hest.” Activator Group udfordre gerne det bestående, for at skabe udvikling. Ofte kombinerer vi teori og praktiske opgaver, for at skabe det bedste miljø for gode resultater.
Teambuilding for alvor må gerne være sjovt.

 

Vores kerneydelser dækker:

Projektledelse
Processudvilking og processoptimering
Change Management
Forretnings- og organisationsudvikling
Lederuddannelse
Medarbejderudvikling
Search & Selection

Bridgewalking

Oplev Lillebælt

Fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro. Nyd den spektakulære og uhindrede udsigt til havet og skibene samt udsigten mod land. Mærk vinden, vejret og den svage rysten i broen, når toget gungrer over broen. Bridgewalking Lillebælt er en ny og helt unik attraktion i Danmark. De første gæster tog turen til tops i maj 2015, og nu har allerede over 10.000 været på tur. Tag med og få en helt enestående totaloplevelse, som ikke tidligere har været muligt.

Turen starter

Ved Velkomstcentret. Her bliver du modtaget af broens kyndige guider, som forbereder dig på den fantastiske tur, du nu skal ud på. Herefter går turen fra Velkomstcentret til Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem – og så går det opad! Op til 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt. Vi glæder os til at byde dig velkommen i højden. Turen tager ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning. Til hver tur er der plads til 20 deltagere, grupper kan booke lukket rundvisning.

Priser:

Pris: 245,00 kr. (Forudbestilling)
275,00 kr. (På dagen)
Tid: Varighed ca. 2 timer

bridgewalking-paa-faenoesund-bridgewalking
teambuilding-bridgewalking-paa-faenoesund-fyn
teambuilding-paa-fyn-faenoesund-konference

Dykning

Lillebælt under overfladen

Har du lyst til at opleve Lillebælt under overfladen, har vi på FænøSund 40 sæt udstyr til snorkeldykning, som kan lejes gennem receptionen. I samarbejde med Diving 2000, som er et af Danmarks største dykkercentre, kan vi også tilbyde prøvedykning i poolen på FænøSund eller i havet kun et stenkast fra centeret. Her benytter man flaske og regulator, så tiden under vand bliver væsentligt længere, end på et enkelt åndedræt. Et prøvedyk i poolen kan gennemføres af alle, prøvedyk i havet, stiller lidt stører udfordringer til fysikken, men de fleste vil kunne deltage uden problemer.

Vi sørger for instruktør

Alt udstyr og luft, du skal bare nyde de fantastiske oplevelser under vandoverfladen. Et prøvedyk vil tage ca. 1 – 2 timer, med omkring 30 minutter under vandet.
Så er du frisk på en vægtløs oplevelse i Lillebælt, så tag kontakt med os. Vi kan håndterer både enkeltpersoner og grupper uden problemer. Er du i forvejen dykker, kan vi tilbyde ophold i ferieboligerne på FænøSund, kombineret med dykkerpakker med guide til bl.a. vægdyk i Lillebælt og vragdyk til ”Ærøfærgen” på Sydfyn. Lillebælt byder på rigtigt mange forskellige forhold, fra dybde til strøm samt natur- og vægdyk.

Vi glæder os, til at være en del af jeres næste ophold på Fænøsund

faenoesund-dykning-teambuilding-for-alle
dykning-i-vores-store-swimmingpool-paa-faenoesund-konference
dykning-teambuilding-paa-faenoesund

Mountainbike

Interessen for at cykle mountainbike i Danmark har i de senere været stigende og med god grund. En tur på mountainbike er mere end blot en cykeltur. Hvis du trykker på “mere info” nedenfor, giver vi 10 gode grunde til at vælge en tur på mountainbike, når I trænger til en timeout fra mødet eller konferencen.

 

 • Nyd den smukke natur ved skov og strand, hvor terrænet kan
  variere fra flad grusvej til stejle stier med udfordrende op- og
  nedkørsler
 • Få røde kinder og frisk luft til hjernen
 • Nyd det sociale samvær og del glæden ved en fantastisk naturoplevelse
 • Få pulsen op, få sved på panden og få rørt hele kroppen
 • Prøv en natursafari, hvor vi triller stille og roligt afsted med formidling
  af natur- og kultur information undervejs
 • Få et begynder kursus i at køre mountainbike – vejledning i optimal
  indstilling af cyklen, køre-, balance- og bremseteknik
 • Det er sjovt og giver selvtillid at holde balancen og forcere knudrede
  rødder, fedtede mudderpøle og stejle skrænter
 • Alle kan være med – sværhedsgraden kan tilpas- ses deltagernes
  niveau
 • Man kan cykle mountainbike alle årets 365 dage og man kan
  cykle i al slags vejr
 • Mulighederne er mange og vores kompetente instruktører sammensætter
  lige nøjagtig den tur, I ønsker.
faenoesund-mountainbike
mountainbiking-paa-faenoesund-konference-teambuilding
teambuilding-tur-paa-mountainbike-faenoesund-konference

Sejltur

Hjælp til med at sejle skibet

Sætte sejl og navigerer dette flotte skib sikkert gennem Lillebælt. Eller lad de andre om aktiviteterne og nyd en sejltur på Lillebælt med dette hyggelige gamle sejlskib. Inden der stævnes ud, bliver deltagerne briefet om sikkerheden om bord. Endvidere den enkelte deltagers rolle ombord, om sejlplanen som lægges ud fra dagens vind-, strøm- og vejrforhold og om skibets historie og indretning. Ønsker I at nyde en let frokost ombord, sørger vores køkken for at pakke frokostkurven til jer. Der er også mulighed for tage med på fisketur, marsvin safari, døgnsejlads med overnatning.
Pris: 3 timer fra 6.000,00 kr. (v. 20 personer)
Enkelttur kan bestilles jf
Tid: Varighed ca. 3 timer eller mere efter aftal

teambuilding-sejltur-paa-lillebaelt-faenoesund-konference
sejltur-paa-faenoesund-lillebaelt

Havkajak

At ro i en havkajak

Giver deltagerne mange fantastiske oplevelser. Man bliver et med havet og naturen, man føler den helt specielle ro og nærvær, som man kun kan opleve fra en kajak. En havkajak gør det nemlig muligt at bevæge sig næsten lydløst gennem vandet, du kan komme helt tæt ind under land på ganske lavt vand, hvilket giver dig unikke muligheder for at nyde naturen og dyrelivet omkring dig – ikke kun på havet. En tur på Lillebælt vil måske også give mulighed for at se de små hvaler (Marsvin), eller de store hjorte inde på land.

For begynderen

Starter turen med lidt øvelser i vandet og en introduktion til sejlads med havkajak, hvor alle bliver trygge ved kajakken. Dette kan ske i vores pool på FænøSund eller på lavt vand i havet. Her øves redning og teknikker, så man sikkert kan manøvrere kajakken. Teknikken trænes herefter på en lille tur langs kysten. Bemærk, at vi kun sejler i vandtemperaturer over 10 grader. Alle bærer våddragt og vest under sejlads.

 

Pris: Ved max. 6 pers. 3.500,- for de første 3 timer, derefter 500,- pr. time.
Fra 6 pers. og op er prisen 5.700,- for de første 3 timer. Udover 3 timer er
prisen 500,- pr. instruktør pr. time

Deltagere: Max. 16 pers. Varighed: Fra 1,5 time

havkajak-teambuilding-oevelse-paa-faenoesund-konference
havkajak-teambuilding
havkajak-teambuilding-oevelse

Træklatring

Træklatring

tilbyder jer en sjælden mulighed for at se verden fra en ny vinkel, for at få styr på tankerne blandt træernes kroner og for at lade jer inspirere og imponere over udsigten. Denne anderledes form for skovtur er for alle – store som små og kan varieres i sværhedsgrad, så alle vil få størst muligt udbytte alt efter personlige evner og fysik. Vi vil udvælge de træer, som passer bedst til jer i forskellige sværhedsgrader – helt op til 24 meter over skovbunden. Træklatring er en sjov, rekreativ og energigivende måde at bevæge hele kroppen på og gør det muligt at øge den enkelte deltagers styrke, balance og koordination.

Efter en grundig instruktion

Og under kyndig vejledning af uddannede træklatre-instruktører vil I komme til tops i trækronerne, hvor I vil mærke suset og træet svaje i vinden. Uanset træets højde og sværhedsgrad vil træklatring byde på både personlige udfordringer og sejre. Derudover vil I få trænet evner inden for tillid og samarbejde, da I skiftes til at klatre og bundsikre hinanden. Arrangementet stræber efter at skabe rammer, hvor udfordringer, samarbejde, personlige sejre, samvær, friluftsliv, nærvær og samspil med naturen er i højsæde og altid jf. Klatresamrådets normer og retningslinjer for træklatring.
traeklatring-abeoevelse-paa-faenoesund
traeklatring-teambuilding-paa-faenoesund-i-skoven
traeklatring-teambuilding-oevelse-paa-faenoesund-konference

Vildtsafari

I et herregårdslandskab

Der daterer sig tilbage til 1200-tallet, kan man gå på opdagelse i en naturpark med mange forskelligartede naturtyper – lige fra åbne sletter og gamle bøgeskove over våde enge til stejle skrænter. Dyrehaven har en stor bestand af kron-, då- og rådyr og på en tur rundt i Dyrehaven kan man være heldig at opleve hjortevildtet, der græsser i skoven og på sletten.

Sammen med en naturvejleder

Vil I komme med på en gåtur rundt i Dyrehaven og få fortællinger om historien, naturen og dyrene på Hindsgavlhalvøen. Uanset årstiden vil jeres besøg i dyreparken kunne byde på store naturoplevelser. Om foråret taber hjortene geviret, i sommermånederne har de kalve og rålam, om efteråret lyder de dybe, langtrukne brøl, når de store kronhjorte er i brunst og om vinteren kan man følge sporene i sneen eller måske se hjortene på en af foderpladserne. Hjorten er et sky dyr og det kan være svært at få dem at se. Heldigvis efterlader de sig spor, som fx klov-aftryk i den bløde skovbund, efterladenskaber i form af ekskrementer og spor på afgnavede grene. Disse spor og sikkert også nogle dyreveksler vil vi i hvert fald kunne finde.

 

Pris: Gruppe på 10 personer 2.500,00 kr.,
herefter 100,00 kr. pr. deltager

Deltagere: Min. 10 pers. Max. 74 pers.

Medbring: Medbring gerne kikkert og praktisk fodtøj

vildtsafari-teambuilding
vildtsafari-teambuilding-vildtsafari
vildtsafari-teambuilding-i-skoven-i-naerheden

Golf

I de smukke omgivelser

På Golfklubben Lillebælt giver golftræneren alle en grundig introduktion til golfspillet på vores træningsbane. Herefter bliver spillet sat i gang på vores Par-3 bane. Har I mere tid, er I velkomne til en runde golf mere. Golf er et fantastisk spil, hvor man ofte ser lidt andre sider af sig selv – det er jo ikke altid bolden lander lige hvor man havde planlagt. Kniber det med tiden, har vi et lille forløb på 1,5 time, hvor vi ligeledes gennemgår de væsentlige elementer og afslutter med en puttekonkurrence på vores skønne putting green, med udsigt over Fænøsund.
Priser: Fra 150,-00 til 200,00 kr. /person. Varighed ca. 2,5 time (Inkl. Træning, leje af udstyr, rangebolde, ubegrænset spil på Par-3 banen.)

Deltagere: Maksimalt 20 personer eller efter aftale

Bemærk: I har også mulighed for at nyde en frokost og en kold øl/vand i golfrestauranten.

teambuilding-golf-faenoesund-konference
teambuilding-golf
teambuilding-golf-paa-faenoesund

Vi kan også

I samarbejde

med interne og eksterne samarbejdspartnere, tilbyder vi en masse kreative aktiviteter, som vil kunne passes ind til alle former for arrangementer.

Jagt efter livet på det lave vand

Skattejagt

Gastronomisk Teambuilding

Matchrace

MEGA Bordfodbold

Paintball

Diskussions stien

Segway

Stand up paddle

Stand up paddle

Stump

Foto Adventure

Foto Adventure

Bolche kogning

ATV-ringridning

Dans

Skeetskydning

Korsang

Mordmysteriet

Cirkus

Sumobrydning

Sumobrydning

Massage

Brain breaks

Vikingelege

Teatersport

Teatersport

GPS løb

Icebreakers

Fisketur

Bungee Run

Ridning

Rappelling

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter

Vi ringer dig op indenfor 24 timer :-) (man-fre)

Send forespørgsel