Bryllupsdage

Tænk at have været gift med sit livs udkårne i 12,5, 25 eller 50 år. Tænk at kunne fejre kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup – og for den sags skyld enhver årlig bryllupsdag med ham eller hende, som man på et tidspunkt forelskede sig i og senere besluttede sig for at sige ”ja” til.

En smuk og unik kulisse

Det er smukt

Og en bekræftelse af kærligheden mellem to mennesker, som absolut fortjener at blive fejret. På FænøSund Konferencecenter har vi både rammerne, placeringen, omgivelserne og kompetencerne til at give jer et dejligt og uforglemmeligt kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup – og alle andre bryllupsdage, I har lyst til at fejre.

Først og fremmest er vores placering i landet og vores omgivelser helt og aldeles unikke til at fejre et kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup med familie og venner.

 

FænøSund Konferencecenter

Ligger nemlig midt i Hindsgavl Dyrehave og direkte ned til Fænøsund – så vi ligger smukt placeret med skov, dyrehave og vand som nærmeste naboer. Det betyder blandt andet, at I får en smuk kulisse til jeres runde bryllupsdag, og at jeres gæster nemt kan komme ud og strække ben i smukke omgivelser. For at udnytte den mulighed, har de fleste lokalerne på FænøSund Konferencecenter egen udgang – og faktisk også egen terrasse, som I i varierende grad kan inddrage i jeres kærlighedsfejring.

 

De smukke omgivelser

Er naturlig også særdeles fotogene og altså meget velegnede som baggrund på billeder, I skal have taget for at mindes jeres kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup og måske de gæster, som er med til at gøre jeres bryllupsdag uforglemmelig til evig tid.

 

Endelig er omgivelserne fantastiske

Hvis I eller jeres gæster vælger at overnatte på FænøSund Konferencecenter – eller hvis I har nogle timer, der skal fyldes ud. Således indbyder Hindsgavl Dyrehave til gå- og løbeture, ligesom vandet i Fænøsund er både skønt at se på og dejligt at tage en dukkert i. Og så byder vores grønne omgivelser også på forskellige aktiviteter – stor legeplads og fodboldbane – hvis der er børn med til jeres bryllupsdagsfest.

Vi bor midt i Danmark

Geografisk

Ligger FænøSund Konferencecenter også ideelt i forhold til et bryllup, hvor venner og familie fra hele landet skal samles. Vi har adresse i Middelfart på Fyn – én time fra Aarhus, Odense og Esbjerg og to timer fra København og Aalborg. Dermed kan alle jeres gæster komme til jeres bryllupsfest uden at skulle sidde i en bil hele dagen.

 

Samtidig er det nemt at komme til en fest på FænøSund Konferencecenter – med både bil og tog. Fra både øst og vest er der mindre end ti minutters kørsel fra motorvejen, og ankommer nogle af jeres gæster med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

Vi har det rigtige lokale

På FænøSund Konferencecenter har vi helt sikkert også et lokale, der passer til jeres kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup. Vi har nemlig masser af velegnede lokaler – helt konkret råder vi 12 lyse, indbydende og velegnede lokaler af meget varierende størrelser. Vores lokaler har plads til mellem 16 og 200 mennesker – og så kan vi også slå et stort telt op på vores grund, hvis det er den løsning, der passer bedst til jeres drømme og ønsker.

 

Fejrer I jeres bryllupsdag

På FænøSund Konferencecenter står vi naturligvis klar til at hjælpe og rådgive om valg af lokale, indretning af det, den rigtige bordopstilling, bordpynt samt naturligvis borddækning. Vi ved, at I har masser af ønsker i den forbindelse, og det er også helt og aldeles jer, der vælger niveauet for vores bidrag, men vi står klar i det omfang, I ønsker.

 

Alle lokaler

På FænøSund Konferencecenter er i øvrigt udstyret med moderne og velfungerende AV-udstyr, hvis I eller nogle af jeres gæster har brug for det; det gælder blandt andet musikudstyr, computer, projektor samt gratis internet.

 

Vi har i øvrigt

Også et stort netværk af samarbejdspartnere, der kan levere underholdning til jeres bryllupsdag. Vi kan være behjælpelig med at skaffe alt fra dj’s og hyggepianister over stand uppere og sjove tjenere til bands, spillemænd og store, kendte kunstnere. Det er jeres drømme og budget, der bestemmer, men vi ved, at mange efterspørger det.

Vores køkken

Vores køkken laver en lækker og festlig menu

Når I skal fejre jeres mangeårige kærlighed, er mad og drikke en væsentlig del af en uforglemmelig bryllupsfest. Det ved vores chefkok godt, og derfor er hans absolutte fokus at sammensætte en menu af allerhøjeste kvalitet, der passer til jeres kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup. Naturligvis i tæt dialog med jer.

 

På FænøSund

Har vi sammensat en række alsidige, lækre og smidige bryllupsdagsmenuer. Det åbner op for en bred palette af muligheder, og hvis I har specielle ønsker, så finder vi også ud af det. Vi har skruet nogle menuer sammen, der falder i de flestes smag – og som i hvert fald kan tjene som inspiration for vores snak om menuen til jeres bryllupsfest. De menuer dækker:

 

 • Den stående bryllupsdagsreception med blandt andet kold aspargessuppe, røget lam, pighvar baloutine, saltet Vesterhavsost og hvid chokolademousse
 • Bryllupsdagsbuffeten med kolde og varme retter samt en runde med sødt
 • Bryllupsdagspakker i guld, sølv og bronze
 • Samt mulighed for selv at sammensætte jeres bryllupsdagsmenu eller foretage tilvalg til vores forslag

 

Mens det er vores køkken

Der tilbereder forkælelsen af jeres smagsløg – altid med de bedste råvarer – er det vores professionelle og nærværende tjenere, der får jer og jeres gæster til at føle jer godt tilpas, så I alle kan nyde hinandens selskab og sammen fejre jeres store dag. Vi sørger selvfølgelig også for at koordinere maden med de forskellige indslag, der måtte være, således at retterne bliver serveret friske og med rette temperatur ind i mellem taler, sange og andre indslag.

 

75 dejlige huse til jeres gæster

En bryllupsdag med aktiviteter – til store og små

Hvis I ønsker at fejre jeres kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup på FænøSund Konferencecenter, åbner det også muligheden for at krydre bryllupsdagen med nogle aktiviteter. Hos os findes de i alle afskygninger – både inde og ude.

 

Listen af muligheder er lang, og den kan helt sikkert tilfredsstille enhvert ønske og behov.

 

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • Bridgewalking, hvor I eller jeres gæster kan nyde den spektakulære og uovertrufne udsigt fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro
 • Dykning, hvor I får lov til at opleve Lillebælt under overfladen
 • Mountainbike, som er et perfekte fysisk indslag for gæster i alle aldre
 • Sejltur i Lillebælt med afgang fra FænøSund Konferencecenter
 • Havkajak, hvor man både bliver ét med naturen og oplever ro og nærvær
 • Træklatring, der tilbyder en sjælden mulighed for at se verden fra en ny vinkel
 • Vildtsafari i Hindsgavl Dyrehave, der ud over et rigt dyreliv byder på alt fra åbne sletter og gamle bøgeskove til våde enge og stejle skrante

 

Og meget, meget mere. Aktiviteterne kan også være i en kategori, som kan kombineres med selskabelig hygge og på et mere frivilligt niveau. Udendørs har vi således både en swimmingpool, en stor legeplads, fodboldbane, minigolf og meget andet, mens I indendørs kan hygge jer med billard, bordtennis, bordfodbold, eller I kan slappe af i vores indendørs swimmingpool eller i vores legeland.

 

Alle aktiviteter er naturligvis gratis at benytte for vores gæster.

 

75 dejlige huse til jeres gæster

Hos FænøSund Konferencecenter har I og jeres gæster naturligvis også mulighed for at overnatte. Vi råder over 121 dejlige og hyggelige huse, der hver har plads til fire personer. Husene er indrettet med to værelser, stue med brændeovn, fuldt udstyret køkken med god spiseplads og opvaskemaskine og to badeværelser. Alle 121 huse har en stor, dejlig gårdhave med havemøbler og gode solforhold. Her kan I – hvis vejret tillader det – nyde en drinks eller en kop kaffe.

 

Husene egner sig

Med andre ord perfekt til at fejre en stor bryllupsdag. Specielt, hvis I ønsker at strække festen over længere tid. I kan eventuelt starte med en reception eller en fælles aktivitet, og så kan jeres gæster stille og roligt gå i deres huse og skifte tøj eller slappe lidt af inden aftenens fest. Vores huse åbner også for muligheden for, at I afslutter jeres bryllupsdag med en fælles morgenmadsbuffet om søndagen.

Jeres bryllupsdag er i sikre hænder på FænøSund Konferencecenter

Det er ikke kun omgivelserne

Placeringen og rammerne, der gør FænøSund Konferencecenter ideelt til jeres kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup. Langt fra, og derfor giver det rigtig god mening at starte planlægningen med at kontakte en af vores bryllupsdagsarrangører. De er nemlig eksperter i at arrangere bryllupsfester af alle slags, og det betyder, at vi er din garanti for, at der bliver tænkt på alle ting, der skal tænkes på.

 

For der er meget at huske

Fra gæsteliste, budget, valg af feststed og menu til underholdning, borddækning, taler og overnatning. Man kan nemt miste overblikket, hvis man ikke har prøvet det før. Det har vores bryllupsdagsarrangører, og fra første snak er de jeres kompetente og erfarne medspiller, så I kan have ro i maven.

 

Hvor meget

Vi skal være involveret, er naturligvis op til jer. Vi kan agere sparringspartner eller samarbejdspartner, vi kan sørge for udvalgte elementer af bryllupsdagsplanlægningen, eller vi kan stå for det hele. FænøSund Konferencecenter adskiller sig fra almindelige hoteller ved at tilbyde rådgivning på alle niveauer. Også jeres.

 

Vi ved også godt

At fejringen af en rund bryllupsdag kan være en stor økonomisk udskrivning. Det er dog væsentligt at sige, at vi hos FænøSund Konferencecenter kan arrangere bryllupsdagsfester i alle prisklasser. Af samme grund sikrer vi jer med vores SelskabsAftale. SelskabsAftalen er jeres forsikring for at alle priser og vilkår er oplyst og klarlagt inden bryllupsdagsfesten – og det er jeres forsikring for, at der ikke pludselig kommer nogle grimme eller ubehagelige overraskelser, når I modtager regningen for jeres fest. SelskabsAftalen laves i samarbejde med vores arrangør eller køkkenchef i forbindelse med planlægningsmødet, hvor vi gennemgår alle elementerne i jeres kærlighedsfest..

 

Et godt og vellykket kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup starter med en åben dialog, så kontakt FænøSund Konferencecenter og lad os snakke om jeres drømme, ønsker og tanker. Kontakt os på 6340 1906.

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter

Vi ringer dig op indenfor 24 timer (man-fre)

men ofte går det hurtigere :-)

Send forespørgsel