Billig hotel og overnatning i Danmark

Om du er på ferie, eller blot skal have et romantisk ophold med din bedre halvdel eller måske endda på date, så er et hotelophold typisk ikke den billigste løsning. Der er dog stor forskel på priser. Du kan også spare penge på dit ophold ved at købe en deal eller eventuelt en billig hotelophold hos Go Dream eller DuGlemmeDetAlrig.

Overnatning i Odense og omegn

Hvis din overnatning skal være på Fyn, så finder du flest hoteller i den største by Odense. Prisen er dog uden tvivl også højere. Skal det ikke koste helt så meget, kan du lede efter billig overnatning i Middelfart eller Fredericia. Hvis det gerne må være lidt længere nord på kunne Vejle være et fornuftigt bud. Ellers skal du være heldig, hvis du skal finde et billigt hotel i Odense.

Der findes forskellige fine muligheder, når du skal booke dit ophold omkring Fredericia og Middelfart – hvadenten du bare skal på ferie, eller virksomheden skal på fælles teambuilding. Skal det være omkring Fænøsund, så er feriecenter Landal en overvejelse værd. Her finder du gode muligheder for overnatning til en billig pris, hvis du booker udenfor sæsonen, og du kan finde tilmed finde muligheder for at spille golf i nærheden.

Billige hoteller på Fyn og resten af Danmark

Som altid tager vi umiddelbart udgangspunkt omkring Fyn og Middelfart, og vi arbejder os derefter videre ud mod resten af Danmark og byer som Aarhus, Københaven og Aalborg. Denne artikel er ingen undtagelse, og derfor bliver det første hotel vi nævner et hotel på Fyn, hvor du kan få et fantastisk hotelophold.

Tornøes Hotel er et hotel i den gamle købmandsgård i Kerteminde, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold. I Middelfart kan du også bo på Comwell Hotel Kongebrogaarden. Dette flotte hotel har faciliteter i top, hvilket danner basis for et luksus ophold for 2, eller bare til dig selv, hvis du har behov for lidt forkælelse. Der er både spa og fitnesscenter, så du skal ikke være bange for at der ikke er mulighede for forkælelse.

Ellers er der bare tilbage at nævne et fint hotel tæt ved Kerteminde og Odense. Det er et hotel ved navn Munkebo Kro og Hotel. Her kan du tage på lækkert weekendophold i den smukke natur i området. Det er blandt det bedste Fyn har at byde på, når det kommer til hotel og mulighed for overnatning.

Hvordan finder jeg billig overnatning i Nordjylland eller Sønderjylland?

Den nemmeste måde at finde billigt hotelophold eller anden form for overnatning i andre dele af Danmark er at søge på Google. Skriv området du søger sammen med den type ophold du gerne vil finde, og så skal du nok få gode resultater. Her er et par eksempler på måder du kan søge:

  • Hotelovernatning i Midtjylland
  • Billigt hotel omkring Aarhus
  • Hotelophold for 2 i København
  • Billige hoteller i Sønderjylland

Man bliver herefter typisk præsenteret for et kort, hvor du kan se et kort med de relevante steder markeret. Det er super smart og giver et lækker overblik, når du skal vælge hvor dit hotelophold skal være. Herefter kan du gå mere i detaljen og undersøge om det eventuelt skal være med middag, eller om der helst skal være mulighed for golf i nærheden.

Der er masser af muligheder for at finde billig hotelovernatning, og vi håber at denne artikel har hjulpet dig. Husk at det ofte er mest billigt at finde såkaldte deals eller book hos firmaer som Go Dream eller Du Glemmer Det Aldrig, som specialiserer sig i netop denne type af oplevelser.