Hotel

Har du brug for et hotelværelse midt i Danmark? Skal du bruge en overnatning eller et hotelophold i Middelfart, tæt på Fredericia, Vejle, Kolding og Odense? Leder du efter et billigt hotel eller en billig overnatning på Fyn? Og vil du oven i købet sætte pris på, at hotellet ligger i smukke omgivelser, så er det FænøSund Hotel, du har brug for.

På vores hotel er der masser af værelser, vi er centralt placeret midt i landet, godt placeret, hvis du skal bruge et billigt hotel på farten, vores omgivelser er perfekte til at slappe af og tanke op, og så opfylder vores faciliteter alt det, du eller I har brug for på et hotel. På FænøSund Hotel kan du selv bestemme, om overnatningen skal foregå i et af vores dejlige huse eller i et et-værelses.

Hotel – Overnatning fra kun 795,- for 2 personer

Hotel overnatning fyn middelfart
Konferencehuse og feriehuse paa faenoesund
Saadan bor du paa jeres bryllupsdag

Hos os bor du midt i Danmark

Der er mange argumenter

For at et hotelophold på FænøSund Hotel, men vores placering midt i Danmark er absolut en af de bedste. Uanset, om du er på vej fra A til B og bare skal bruge en hurtig overnatning til en billig penge, om du skal bruge et centralt beliggende hotel til familiens ferie, om jeres virksomhed skal mødes et centralt sted, eller om du har brug for en overnatning midt mellem Odense, Aarhus og Esbjerg. Vores hotel er ideelt.

 

FænøSund Hotel ligger i Middelfart på Fyn

Det bliver ikke meget mere midt i Danmark. Vi ligger tæt på både den nye og den gamle Lillebæltsbro, og kommer du i bil, er der blot en times kørsel til Aarhus, Odense og Esbjerg og to til København og Aalborg. Det betyder, at du med en overnatning på FænøSund Hotel er tæt på Danmarks fem største byer. Det betyder også, at du og din familie er tæt på rigtig mange af Danmarks mest populære turistattraktioner.

 

Samtidig ligger FænøSund Hotel tæt på motorvejen, og ankommer du eller din familie med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

Vores hotel fungerer

Derfor også perfekt, hvis I er en virksomhed med adresser forskellige steder i Danmark, der har brug for et mødes et centralt. Om det blot er for at overnatte, om I skal holde et møde, eller I har brug for et sted, hvor I kan kombinere et møde med noget afslapning, så er FænøSund Hotel et oplagt valg. Vi kan nemlig opfylde alle jeres behov.

Vi tilbyder billige overnatninger

Billige hotelværelser

På  FænøSund Hotel tilbyder vi billige hotelværelser. Og vi har masser af værelser. Både, hvis du er alene og skal bruge en overnatning, hvis I er et par, der har brug for en weekend i skønne omgivelser, eller hvis I er en familie, der holder ferie.

 

Hos os kan du

Få en overnatning for helt ned til 695 kr. for to personer, og så kan I tilkøbe vores lækre morgenmadsbuffet for kun 100 kr. pr. person. Det er en perfekt løsning, hvis du og din kæreste har brug for en romantisk weekend med brændeovn og smukke omgivelser.

 

En overnatning i smukke omgivelser

For med et hotelophold på FænøSund Hotel er du, din kæreste, din familie eller dine kollegaer samtidig sikret smukke, attraktive omgivelser. Vores hotel ligger nemlig smukt placeret i Hindsgavl Dyrehave og altså med skov, vand og dyrehave lige uden for døren. Omgivelser, der indbyder til at blive brugt.

 

Hindsgavl Dyrehave

er en meget, meget dejligt sted til både gå- og løbeture, mens du på FænøSund Hotel blot er en trappe fra vandkanten af Fænøsund. Her er vandet både skønt at se på og tage en dukkert i, ligesom fiskelivet i Fænøsund giver gode muligheder for en fisketur. Endelig er vandet og skoven perfekt, hvis du eller din familie er på udkig efter omgivelser, hvor I kan trække stikket og lade batterierne op og stresse af.

 

I kan selvfølgelig også gå en tur op til det nærmeste ishus, der kun er få kilometer væk.

legepladsen-paa-faenoesund
teambuilding-tur-paa-mountainbike-faenoesund-konference
weekendophold-faenosund-fiske-tur

Masser af aktivitetsmuligheder

Hvis I er en familie, der overnatter på FænøSund Hotel tilbyder vi nemlig mange flere aktivitetsmuligheder end dem, som naturen indbyder til.

 

Er vejret til indendørs aktivitet

Kan I blandt andet underholde jer med billard, bordtennis, bordfodbold, børnene kan hygge sig i vores legeland, eller I kan alle sammen benytte vores indendørs swimmingpool.

 

Byder ferielandet

på sol og blå himmel, er vores udendørs swimmingpool særdeles attraktiv. Samtidig kan I fornøje jer på vores store legeplads, på hoppepuden eller på fodboldbanen, der også er oplagt til rundbold eller kongespil. I kan også tage en familieduel på vores minigolfbane.

 

Og alle aktiviteter er naturligvis til jeres rådighed, når I bor på FænøSund Hotel.

 

Er I til endnu flere aktiviteteter

i forbindelse med jeres ophold, kan vi sammen med vores samarbejdspartnere tilbyde mange flere oplevelser. I kan blandt andet:

 

  • Komme på Bridgewalking og nyde den spektakulære og uovertrufne udsigt fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro
  • Tage ud og dykke og opleve Lillebælt under overfladen
  • Køre mountainbike, som er et perfekte fysisk indslag for alle aldre
  • Få en sejltur på Lillebælt med afgang fra FænøSund Hotel
  • Tage en tur i havkajak, hvor man både bliver ét med naturen og oplever ro og nærvær
  • Komme på vildtsafari i Hindsgavl Dyrehave, der ud over et rigt dyreliv byder på alt fra åbne sletter og gamle bøgeskove til våde enge og stejle skrænter

 

Og det er kun nogle

af de ekstraordinære oplevelser, vi kan tilbyde. Har I andre ønsker, skal I endelige spørge, når I booker jeres overnatning på vores hotel. Så gør vi alt for at opfylde jeres drømme.

 

 

Tæt på mange attraktioner

Vores placering

i Middelfart betyder også, at vi ligger i fornuftig køreafstand til mange interessante steder i Danmark. Det gør specielt vores hotel attraktivt for børnefamilier.

 

Danmarks tredjestørste by

Odense, er mindre end en times kørsel væk. Her kan man både tage for sig af alt det, en storby byder på, ligesom man kan besøge nogle af de mange attraktioner; H. C. Andersens Hus, Odense Zoo, Den Fynske Landsby og Danmarks Jernbanemuseum. På samme tid, som man kan komme til Odense, kan man også komme til Aarhus, der med blandt andet ARoS, Den Gamle By, Tivoli Friheden og Moesgaard Museum har tilbud til hele familien.

 

Fra placeringen

midt i Danmark er der rigtig mange andre byer og attraktioner, der ligger i god køreafstand. Det gælder blandt andet Kolding, Esbjerg, Ribe, Svendborg og fantastiske attraktioner som LEGOLAND, Lalandia, Egeskov Slot, Valdemars Slot, Fjord & Bælt, Naturama, Koldinghus, Trapholt, Madsby Parken, Fredericia Vold samt Kongernes Jelling med Jellingstenene og de to kæmpegravhøje.

 

I er med andre ord tæt på mange af landets attraktioner, hvis I tager en overnatning på FænøSund Hotel.

Mad til enhver smag

For mange

Er et hotelophold også lig med god mad, du ikke skal lave selv. Sådan er det også på FænøSund Hotel, hvor vores køkkenchef altid bruger den bedste kvalitet for at forkæle dine smagsløg. For altid at tilfredsstille alle – og alles ønsker – serverer vi buffet både morgen, middag og aften.

 

Fra morgenstunden

serverer vi en lækker og alsidig buffet, som giver vores gæster en sund og nærende start på dagen. Vi byder blandt andet på brød, rundstykker, masser af pålæg, et bredt udvalg af morgenmadsprodukter, æg, pølser, bacon og alt i kaffe, the, juice og mælk. På FænøSund Hotel opfylder også specielle ønsker til for eksempel gluten- og skaldyrsallergikere.

 

Midt på dagen

er det tid til vores velsmagende frokostbuffet. Vi ændrer den fra dag til dag, men den indeholder altid fire hovedelementer: Varme retter, kolde retter, oste- og kagebuffet samt brød med et varieret udvalg af pålæg. I frokostbuffeten serverer vi alle retterne i mindre portioner. Af flere grunde. Det giver de fordele, at man som gæst kan smage flere retter, og at retterne på buffeten altid er friske og har rette temperatur. Samtidig giver det mindre madspild, som vores køkken er meget opmærksomme på.

 

Aftenens buffet

på FænøSund Hotel består af lækre, friske retter lavet af de bedste råvarer. Det er årstiderne, der sætter retningen for buffeten, men den består altid af varme retter, stor salatbar og oste- og dessertbuffet.

 

Med et hotelophold på FænøSund Hotel er du og din familie altså sikret dejlige kulinariske oplevelser.

Et hotel med ideelle mødefaciliteter

Det samme er dine kollegaer

Hvis jeres overnatning på FænøSund Hotel skal kombineres med et forretningsmøde eller et kursus. Også her har vores hotel lidt ekstra at byde på. Placeringen og omgivelser er to argumenter, men vi har også ideelle rammer til møder og kurser.

 

Vi er

For det første eksperter i at planlægge møder og kurser, så du er sikker på, at der er tænkt på det hele. Vores planlæggere har masser af erfaring og gør alt, hvad de kan, for at alle jeres drømme går i opfyldelse. Vi ved nemlig godt, at I ikke kan lave mødet eller kurset om, når det er afholdt, så derfor vil I altid opleve, at vi har hundrede procent fokus på den opgave, I kommer til os med. Og ingen udfordringer er hverken for store eller for små. Vi løser alle arrangementer med lige stor professionalisme. Kodeordet for os er fleksibilitet, og vi har altid fokus på at gøre jeres møde og kursus til et vellykket et af slagsen.

 

For det andet

byder FænøSund Hotel på masser af lyse, indbydende og velegnede møde- og kursuslokaler af meget varierende størrelser. I alt har vi 12 lokaler, der kan rumme fra 16 til 200 mennesker. Er I færre end 16, kan vi naturlig indrette lokalet, så det passer perfekt til jeres behov. De fleste af vores lokaler har desuden egen udgang og terrasse, så I kan komme ud og strække benene og få lidt frisk luft.

 

Alle mødelokaler

På FænøSund Hotel er udstyret med moderne AV-udstyr til ethvert behov. Vi kan blandt andet sørge for computer, projektor, højtalere, whiteboard, flipover samt gratis internet med enten trådløst eller netkabel. Og vores tekniske afdeling sørger naturligvis for, at alt står klar, når I kommer – og de står også klar til at hjælpe jer, hvis der opstår udfordringer undervejs i mødet – eller hvis I får brug for ekstra udstyr.

 

Og for det tredje

Er service og fleksibilitet vores kodeord, hvis I skal holde møde eller kursus på FænøSund Hotel. Det gælder i forhold til planlægningen, og det gælder i forhold til indretningen af jeres mødelokale. Vi ønsker, at bordene står, så de bedst muligt matcher indholdet og formålet med mødet, og vi kan både indrette lokalerne med biografopstilling, hestesko, sildeben eller med cafeborde eller andre gruppeformationer. Lad os tage en dialog om hvilken bordopstilling, der bedst matcher jeres ønsker.

 

Ring og fortæl om dine ønsker

FænøSund Hotel tilbyder med andre ord i kun billige hotelværelser centralt i Danmark. Omgivelserne, rammerne og faciliteterne åbner op for masser af anvendelsesmuligheder – for forretningsmanden, for kæresteparret og for børnefamilien.

 

Et hotelophold hos os passer perfekt til det meste, så kontakt os, hvis du har brug for et hotelværelse.

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter

Vi ringer dig op indenfor 24 timer (man-fre)

men ofte går det hurtigere :-)

Send forespørgsel