Man hører jo til uendelighed at Fyn bare er fin. Dette er selvfølgelig rigtigt nok. Fyn er nemlig rigtig fin, og ikke mindst til et hurtigt weekendophold. Og her finder du ikke mange steder, der er bedre en Lillebæltsbyen Middelfart. Middelfart er nemlig meget mere end blot en by man kører igennem.

Middelfart har meget at byde på 

Middelfart har til trods for sin forholdsvis beskedne størrelse en masse at byde på. F.eks. kan du uden tvivl kunne tilbringe meget tid på en af de mange kulturelle tilbud, som byen kan prale af. Uanset om det er museer, gallerier eller smuk historisk arkitektur, så vil du bestemt ikke blive skuffet når du aflægger Middelfart et besøg. Middelfart er nemlig en af landets skjulte kulturelle perler.

Fremragende shoppingmuligheder

Middelfart har desuden også en masse muligheder for shoppeglade danskere. Du vil nemlig hurtigt opdage, at byen bugner med gode modebutikker, smukt kunsthåndværk og ikke mindst økologiske fødevarer. Afslut jeres shopping med et godt måltid mad på en af byens mange fremragende spisesteder. Her vil du nemlig kunne finde et godt måltid mad i enhver prisklasse; fra Michelin stjerner til lækker café mad.

Smuk natur

Vidste du at Middelfart også byder på noget af den smukkeste og mest unikke natur i hele kongeriget? Faktisk er byen hjemsted for Naturpark Lillebælt, som rent faktisk er den største af sin slags i hele landet. Desuden befinder Middelfart sig naturligvis i umiddelbar nærhed af havet, hvilket er perfekt til en lang række udendørsaktiviteter, såsom kajkroning, fiskeri eller endda dykkerture.

Gode overnatningsmuligheder

Sidst men ikke mindst, så skal i selvfølgelig også have et sted at lægge hovedet om natten når i besøger Middelfart. Og her vil der bestemt ikke være nogen problemer. Middelfart byder nemlig på en lang række gode hoteller, hyggelige Bed & Breakfast faciliteter og ferielejligheder. Lån penge nu, hvis der skulle mangle lidt ekstra midler til jeres ophold ved Lillebælt.