Bor du i Middelfart, og er du træt af at have en dårlig dækning på din mobil, kan du selv gøre noget for at gøre det hele bedre.

Du kan nemlig vælge at skifte over til en udbyder og et netværk, der har god dækning, der hvor du bor. Brug gerne Telmore dækningskort i denne proces, der kan give dig et godt overblik over, hvor god dækningen fra eks. Telmore er i lige netop det område, du bor i. Så kan du nemt se, om det er på tide at skifte til et andet netværk.

Skal du opgradere til Fiber?

Det kan også være, du går med tanker om at opgradere dit nuværende internet i din bolig til fiber i stedet for den traditionelle ADSL forbindelse, som du har været vant til at have i mange år efterhånden.

Fiber bliver stille og roligt installeret i rigtig mange danske hjem, og der er da også allerede en god del, der har fået det installeret i Middelfart. Så hvis du kan få det i din bolig, er der da ingen grund til ikke at få det lagt ind.

Spar penge på dit internet

Det kan dog være en god idé at sammenligne priserne fra de forskellige udbydere, når du skal have nyt internet i din bolig. Og det er uanset, om du skal have en ny ADSL forbindelse, eller om du vil skifte til fiber. Der er altid penge at spare, hvis du husker at sammenligne.

Det kan også være, du bare kan spare penge på din nuværende forbindelse. Uanset om du har ADSL eller fiber, kan du altid tjekke de øvrige udbyderes priser ud og se, om det kan give mening for dig rent økonomisk at skifte over til en anden udbyder på markedet.

Der er mange hjemmesider online, der kan sammenligne disse priser for dig. Så skal du ikke selv sidde og sammenligne priserne manuelt, og du får svaret med det samme. Så kan du bare bruge et par klik på at oprette dig hos en anden udbyder, hvis der penge at spare på det.