Der er mange af os, der kan se frem til en ferie, der primært kommer til at finde sted i Danmark, men når det nu er tilfældet, kan vi lige så godt få det bedste ud af det, og Danmark kan være et fantastisk sted at holde ferie, hvis der altså er penge til det.

Hvis du er blandt dem, der har brug for lidt økonomisk støtte til at forsøde ferieoplevelserne i det danske sommerland, så besøg Pengeland her og se, hvilke muligheder du har.

Hold ferie i Middelfart

Udover at være en af de byer, som engelske børn griner af, når de er i Danmark, så er Middelfart en by, der kan byde på enormt mange oplevelser. Hvad enten du er til natur, kultur, god mad eller teknik, så kan Middelfart helt sikkert byde på noget, der falder i din smag.

Du kan høre, hvordan et marsvin lyder i styrehuset fra en gammel kutter, du kan opleve Strib Automobilmuseum og gå lange ture i Hindsgavls Dyrehave, og det hele kan selvfølgelig sluttes af med en god middag i havnen. Så bliver det ikke bedre.

Er du mere til storbyferie?

At opleve det danske land er en skøn ting, men hvis du er mere til storbyferier, så kan lange gåture i dyreparker og oplevelser i den grønne natur være nok så fint. Heldigvis er der masser af muligheder, hvis du hellere vil holde ferie i en af Danmarks storbyer.

Selvom når museerne holder lukket har du mulighed for at få masser af kulturelle oplevelser. Du kan for eksempel blive klog på den københavnske arkitektur med Dansk Arkitektur Center. Du kan også tage på en virtuel rejse gennem Bjarke Ingels arkitektoniske bagkatalog, og med en digital guide fra ”Know Your ’Bro” kan du lære de københavnske brokvarterer at kende.

Ferie med børn

Alle dem, der skal holde ferie med børn, ved, hvor meget det kræver, at holde børn aktiveret gennem sommermånederne. Heldigvis er der også her hjælp at hente. Det danske sommerland kan byde på rigtig mange gode oplevelser, og hvis det ikke er nok, så fejrer Thorvaldsens Museum nemlig Thorvaldsens 250-års fødselsdag, og i den forbindelse uddeler de gratis portræt modellerings-kits, der står til afhentning på trappen foran museet alle hverdage.

Hvis det derimod er en sommer i Middelfart, der trækker, er der selvfølgelig også masser af muligheder. Til de mindre børn kan en tur i Dinoland være en fantastisk oplevelse, og til de større er det også en stor oplevelse at besøge Landsoldaten.Hvis du har svært ved at overskue ferieøkonomien, fordi du har mange lån, kan det dog være en god idé at samle dine lån et sted. På den måde bliver det nemlig meget lettere at overskue. Det kan du f.eks. gøre med et samlelån.