Konference

Tusind tak for et rigtig godt arrangement i skønne omgivelser. Jeg vil bestemt ikke udelukke vi vil placere et andet lignende arrangement ved jer, men vil i hvert fald også sprede “rygtet” til resten af firmaet.

Fortsat god dag

C. Andersen – Jyllinge

 

Priser

 • Dagsmøde arrangement Kr. 495,-

 • Kursusdøgn enkeltværelse Kr. 1.395,-

 • Kursusdøgn dobbeltværelse Kr. 1.295,-

Vores lokaler

vejlby-konferencelokale-op-til-40-personer

10 lokaler • 200 personers lokale • I alt plads til 600 • 300 Mbit/s WIFI • PC, projektor, smartpen, • mikrofon, flipover m.m.

Konferencelokaler

Altid inkluderet

veganer-eller-vegetar-paa-faenoesund

• Formiddagsbrød • Kaffe ad libitum • Isvand i lokalet • Frisk frugt • Stor frokostbuffet • Lækker kagebuffet

Din mad

Her bor du

Konferencehuse og feriehuse paa faenoesund

Stue • Spisebord • 3 Fladskærme • 2 Værelser • 2 Badeværelser • Køkken

Konferencehuse

Faciliteter

Konferencefaciliteter til enhver lejlighed vores indendoers pool

Opvarmet indendørs pool og lidt hygge i underetagen - Mange forskellige faciliteter

Faciliteter

Konference

Midt i Danmark

ligger FænøSund Konference. Et kursus- og konferencecenter, der på alle parametre egner sig perfekt til jeres næste kursus eller konference. Således er placeringen, faciliteterne, omgivelserne og mulighederne ganske unikke.

Central placering fra alle dele af Danmark

 

Vores kursus- og konferencecenter

ligger i Middelfart. Centralt i Danmark. Det betyder, at det er særdeles velegnet at holde jeres næste kursus eller konference hos os – uanset, om din virksomhed har hjemme på Fyn, i Trekantsområdet eller i Jylland. Og FænøSund Konference bliver kun endnu mere velegnet, hvis jeres virksomheds ansatte kommer fra forskellige dele af Danmark, eller hvis jeres konferencedeltagere kommer fra alle egne af landet.

 

På en time

Eller mindre kan man komme til FænøSund Konference, hvis man kommer fra Aarhus, Odense, Esbjerg, Herning, Sønderjylland, Fyn eller det meste af Midtjylland. Og det tager kun to timer at komme til henholdsvis København og Aalborg, så hvis I kommer fra forskellige dele af Danmark, giver det på alle måder mening at mødes på vores kursus- og konferencecenter.

Det er ikke kun

På grund af den geografiske placering, at FænøSund Konference er nemt at komme til. En ting er distancen, men uanset, om I kommer fra øst eller vest, er vores kursus- og konferencecenter placeret mindre end ti minutter fra motorvejen. Samtidig tilbyder vi mere end 200 gratis parkeringspladser lige ved døren. Og ankommer I med tog, ligger FænøSund Konference kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

Ja tak – Vil gerne høre mere 🙂

Minigolf

faciliter-paa-faenoesund-minigolf

Vores minigolf bane er naturligvis inkluderet i jeres konference / møde. Brug det som sjov eller afbræk

TV-Stuen

Faenoesund konferencecenter med plads til hygge i farmors lounge

Lidt hyggelige stunder om aftenen efter end møde, eller brug lokalet som et selvvalgt indslag

Maden

Faenoesund dessertbord i vores konferencecenter

Vidste du at vi altid har mindst 3 forskellige slags desserter når i holder møde / konference på Fænøsund

Eksperter i kurser og konferencer

Selvfølgelig

Er den geografiske placering vigtig, når I skal afholde et kursus eller en konference, men det er naturligvis selve arrangementet, der i sidste ende skal retfærdiggøre, at deltagerne får noget ud af deres tilstedeværelse. Det faglige indhold er I selv eksperter i at strikke sammen, men vi hjælper jer til gengæld gerne med alt andet. Også, hvis I har brug for at variere det faglige indhold med teambuilding eller andre aktiviteter.

 

Hos FænøSund Konference

Er vi eksperter i at planlægge kurser og konferencer. Vores planlæggere har masser af erfaring og gør alt, hvad de kan, for at alle jeres drømme skal gå i opfyldelse. Vi ved godt, at I ikke kan lave kurset eller konferencen om, når først den er afholdt, så derfor vil I altid opleve, at vi har hundrede procent fokus på den opgave, I kommer til os med. Og ingen udfordringer er hverken for store eller for små. Vi løser alle arrangementer med lige stor professionalisme, og vi er jeres garanti for, at der bliver tænkt på det hele – stort som småt – for der er meget at huske, når man skal planlægge et kursus eller en konference. For os er kodeordet fleksibilitet, og vi har altid fokus på at gøre jeres kursus og konference til et vellykket og uforglemmeligt arrangement.

 

Kan vi noget? Spørg os! 🙂

Firmafest

Firmafest og firma arrrangement

Temafest eller firmafest? Vi er sikre på at vi kan give jer et godt tilbud og fed fest

Firmafest

Masser af velegnede lokaler

Vores kursus- og konferencecenter

byder på masser af lyse, indbydende og velegnede lokaler af meget varierende størrelser. I alt har vi 12 møde- og konferencelokaler fra 16 til 200 mennesker. Flere af lokalerne ligger i øvrigt placeret tæt på hinanden, hvis I skal dele jeres konference op i mindre grupper, og selvfølgelig er det også muligt at bruge hele vores konferencecenter, som samlet kan rumme mere end 700 personer.

 

Alle konferencelokaler

på FænøSund Konference er udstyret med moderne og velfungerende AV-udstyr til ethvert behov. Vi kan blandt andet sørge for computer, projektor, højtalere, whiteboard, flipover, værktøjskasse samt gratis internet med enten trådløst eller netkabel.

 

Vores tekniske afdeling

sørger for, at alt er testet og klart, når I kommer. Afdelingen står naturligvis også klar til at hjælpe jer, hvis der opstår udfordringer undervejs – eller hvis I får brug for ekstra udstyr. Dermed har I en garanti for, at det hele fungerer, som det skal under jeres møde, kursus og konference. Hvis I har specielle ønsker eller krav til AV-udstyret, vil vi sammen med vores samarbejdspartnere sørge for at skaffe det og have det testet og klar til starten af jeres arrangement.

 

Samme service og fleksibilitet

gælder selvfølgelig også i forhold til indretningen af det eller de lokaler, I skal bruge. Vi ønsker, at bordene står, så de bedst muligt matcher indholdet og formålet med kurset og konferencen, og vi kan både indrette lokalerne med biografopstilling, hestesko, sildeben eller med cafeborde eller andre gruppeformationer. Lad os tage en dialog om hvilken bordopstilling, der bedst matcher jeres ønsker.

 

De fleste af vores lokaler har desuden egen udgang og terrasse, så jeres deltagere kan strække ben og få lidt frisk luft i pauserne.

 

Ledige lokaler? Klik og spørg!

Vejlby op til 40

vores-konference-lokale-vejlby

Det rigtige lokale til dig der holder møder for 10-40 eller som grupperum Klik for at se stort billede

Lillebælt op til 200

konferece-lokalet-lillebaelt

Stort møde eller konference? Lillebælt har alt - meget plads og egen terrasse Klik for at se stort billede

GL. Havn op til 36

konferece-lokalet-gammel-havn

Tæt på husene - Egen terrasse og hyggelige omgivelser - Det gode konferencelokale op til 36 - Klik for at se stort billede

Oplagt til Walk & Talk og anden aktivitet i de smukke omgivelser

Netop muligheden

for at komme ud – og specielt i de omgivelser, FænøSund Konference byder på – er helt unikke. Således ligger vores kursus- og konferencecenter smukt placeret midt i Hindsgavl Dyrehave direkte ned til Fænøsund og altså med skov, dyrehave og vand som nærmeste naboer.

 

Det betyder

At I lige uden for kursus- og konferencelokalet kan nyde naturen og den friske luft. Jeres deltagere kan tage en gå- eller løbetur i dyrehaven, de kan på få minutter komme ned til Fænøsund, hvor vandet både er skønt at tage en dukkert i, ligesom fiskelivet i Fænøsund giver gode muligheder for en fisketur. Omgivelserne er med andre ord perfekte, hvis I er på udkig efter en lokation, hvor omgivelserne inviterer til at kombinere det faglige indhold med tid til afslapning og afstressning.

 

De grønne omgivelser

Åbner også op for et meget brugt og populært element på mange kurser og konferencer – nemlig de såkaldte Walk & Talk. Og det er der mange gode grunde til:

 • Deltagerne får rørt sig og får frisk luft
 • Bevægelse er både godt for ens fysiske og psykiske velbefindende
 • En gåtur i løbet af en arbejdsdag øger arbejdsglæden
 • Man får renses hovedet ved at gå en tur, så efter en gåtur vil din produktivitet være øget betragteligt
 • 20 minutters Walk & Talk øger gennemstrømningen i hjernen og sætter gang i den kreative tænkning
 • En Walk & Talk sætter gang en række lykkehormoner
 • Og jeres deltagere får skabt relationer mellem hinanden

 

Endelig tilbyder FænøSund Konference

også masser af aktiviteter, som kan indgå i jeres kursus eller konference – eller deltagerne kan hygge sig med dem, når det faglige program er overstået. Udendørs har vi således både en swimmingpool, en stor legeplads, fodboldbane, minigolf og meget andet, mens I indendørs kan underholde jer med billard, bordtennis, bordfodbold, eller I kan hygge jer i vores indendørs swimmingpool eller i vores legeland.

 

Men har i plads? Spørg os!

Den udfordrende

walk-and-talk-sti-den-lidt-mere-besvaerlige-til-jeres-konference

Vi har mange gange i skoven der omkranser Fænøsund Konference - Dette er den udfordrende

Den mest brugte

walk-and-talk-paa-faenoesund-konference

Rens hovedet, få en lys ide eller bare hyg jer på en lækker gåtur - Den mest brugte tur

Den rolige

konference-inspiration-walk-and-talk

Elsker du natur - Dejlig rolige omgivelser og frisk luft, så vil denne tur lige være noget for dig

Professionel teambuilding som indslag eller omdrejningspunkt

Ønsker I

Aat tage det med fysisk aktivitet et skridt videre – ja, måske er teambuilding det primære formål med jeres konference eller kursus, så kan vores professionelle samarbejdspartnere Activator Group skræddersy et program med fokus på både det sjove og det alvorlige.

 

Activator Group

er en ambitiøs konsulentvirksomhed, der har fokus på at skabe forandringer og forretning for virksomheder. De lægger stor vægt på høj kvalitet og faglighed, både når opgaverne skal planlægges og løses, og de udfordrer gerne det bestående for at skabe udvikling. Deres kerneydelser tæller blandt andet:

 • Projektledelse
 • Procesudvikling og procesoptimering
 • Change Management
 • Forretnings- og organisationsudvikling
 • Lederuddannelse
 • Medarbejderudvikling

 

Listen af teambuilding-aktiviteter er lang og tæller blandt andet:

 • Bridgewalking, hvor jeres deltagere kan nyde den spektakulære og uovertrufne udsigt fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro
 • Dykning, hvor I får lov til at opleve Lillebælt under overfladen
 • Mountainbike, som er det perfekte fysiske indslag i jeres konference eller på jeres kursus
 • Sejltur, der både kan bruges som teambuilding-aktivitet og som et afslappende pauseindslag
 • Havkajak, hvor man både bliver ét med naturen og oplever ro og nærvær
 • Træklatring, der tilbyder en sjælden mulighed for at se verden fra en ny vinkel
 • Vildtsafari i Hindsgavl Dyrehave, der ud over et rigt dyreliv byder på alt fra åbne sletter og gamle bøgeskove til våde enge og stejle skrante

 

Og meget, meget mere. Hvor meget, teambuildingsaktiviteter skal fylde på jeres kursus eller konference, er naturligvis op til jer, men I kan kontakte os – så tager vi en dialog om jeres ønsker.

 

I kan også læse mere om vores professionelle teambuilding og mange aktiviteter her.

 

Ja tak – Send mig noget!

Teambuilding

faenoesund-konference-ude-i-naturen-med-teambulding

Teambuilding er ikke nødvendigvis alle har brug for, men det styrker båndet og virksomheden som en helhed

Teambuilding

Din mad

Konferencemad a la unghane bryst

Når i er hos os - er jeres mad, vores ansvar - Derfor sørger vores kokke for god og varieret mad

Forplejning

Konferencebuffet

Hvis der en kærlighed

Som alle kursus- og konferencedeltagere deler, er det kærligheden til god mad, når de er væk hjemmefra. Og det gælder, uanset om hjem er Middelfart, Fyn, Jylland eller København. Det ved vi godt på FænøSund Konference. Vi er bevidste om, at et vellykket kursus eller en succesfuld konference i høj grad afhænger af forplejningen undervejs. Det tager vi alvorligt, og derfor sørger vores køkken for at forkæle jeres smagsløg under jeres besøg.

 

Fra morgenstunden

serverer vi en lækker og alsidig buffet, som giver vores gæster en sund og nærende start på dagen. Vi byder blandt andet på brød, rundstykker, masser af pålæg, et bredt udvalg af morgenmadsprodukter, æg, pølser, bacon og alt i kaffe, the, juice og mælk. Vi opfylder også specielle ønsker til for eksempel gluten- og skaldyrsallergikere.

 

Når de første timer

Af dagsprogrammet er overstået, er det tid til vores velsmagende frokostbuffet. Vi ændrer den fra dag til dag, men den indeholder altid fire hovedelementer: Varme retter, kolde retter, oste- og kagebuffet samt brød med et varieret udvalg af pålæg. I frokostbuffeten serverer vi alle retterne i mindre portioner. Af flere grunde. Det giver de fordele, at man som gæst kan smage flere retter, og at retterne på buffeten altid er friske og har rette temperatur. Samtidig giver det mindre madspild, som vores køkken er meget opmærksomme på.

 

Aftenens buffet

på FænøSund Konference er populær. Den består af lækre, friske retter lavet af de bedste råvarer. Det er årstiderne, der sætter retningen for buffeten, men den består altid af varme retter, stor salatbar og oste- og dessertbuffet.

 

Oveni vores tre daglige buffeter, forkæler vi altid vores kursus- og konferencedeltagere med kaffe, kage, frugt og andre forfriskninger i løbet af dagen.

 

 

Klik og spørg! 🙂

Ostebrædt

konference-mad-vores-ostebraedt-serveres-i-restauranten

Lækkert ostebrædt med mindst 3 forskellige slags oste - Oplev det på Fænøsund konference

Varieret kost

god-mad-til-netop-jeres-konference

Vi sørger altid god en god og varieret kost, til hvert eneste måltid - Specielle ønsker? intet problem

Veganer eller vegetar?

veganer-eller-vegetar-paa-faenoesund

Uanset om du er veganer, vegetar eller allergiker, så vil vi sørge for noget at spise - Blot informer os om det

Huse til enhver lejlighed

På FænøSund Konference har vi endnu et godt argument for, hvorfor I skal vælge at afholde jeres kursus eller konference hos os: Vores 75 dejlige og hyggelige huse, som deltagerne kan bo.

 

Husene er

75 kvadratmeter store og er indrettet, så de passer til både afslapning og arbejde. Der er plads til op til fire personer delt i to værelser – det ene værelse med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Ud over de to værelser indeholder alle husene stue med brændeovn, fuldt udstyret køkken med god spiseplads og opvaskemaskine og to badeværelser. Husene er røgfrie og har automatstyret centralvarme.

 

Desuden har alle 75 huse en stor, dejlig gårdhave, hvor I – hvis vejret tillader det – kan nyde maden og kaffen. Der er naturligvis også havemøbler og gode solforhold.

 

Endelig er der

Trådløst netværk og gode arbejdsforhold i alle husene. Det betyder også, at I i forbindelse med kurser og konferencer kan arbejde videre i husenes fællesrum, som også er velegnede til grupperum i løbet af konferencen.

 

Spørg os om alt! Klik her

Dobbeltseng

alle-vores-konference-huse-har-dobbelt-seng-og-eget-badevaerelse

Alle vores huse har hvert 2 badeværelser, en dobbelt seng samt 2 enkelt senge - Bo op til 6 personer

Stor stue

hyggelig-konference-hus-med-stor-stue-perfekt-til-6-personer

Efter en lærerig dag, kan i samles, udveksle ideer og tanker eller bare nyde en kold og lade op

Eget køkken

vores-huse-har-alle-eget-koekken-hvis-i-vil-lave-egen-mad

Alle vores konference huse har eget køkken, hvor der er rigelig med plads til at lave alt slags mad

Vi hjælper jer med jeres konference

FænøSund Konference

passer med andre ord perfekt til møder, kurser og konferencer. Hvordan jeres arrangement skal skrues sammen, og hvor lang tid I skal bruge, er op til jer, men vi vil meget gerne hjælpe jer med at træffe de rigtige valg og planlægge det perfekte møde, kursus eller konference.

 

Med vores placering

midt i Danmark er vores kursus- og konferencecenter et ideelt sted at mødes og samle deltagere fra forskellige dele af landet. Selvfølgelig til konferencer, der varer flere dage – hvor specielt vores huse og vores omgivelser er et værdifuldt argument – men på FænøSund Konference har vi også andre faste og populære mødeformater:

 

 • Dagsmøder, som typisk varer fra 9-21 (???). Det giver jer en god, lang dag i rolige, smukke omgivelser, hvor I normalt starter med formiddagsbrød og slutter lige før eller efter vores aftenbuffet.
 • Aftenmøder, der typisk starter ved 15-tiden og slutter på den anden side af den lækre aftenbuffet. Det giver jer muligheden for et effektivt og indholdsrigt aftenmøde i dejlige omgivelser.
 • Heldagsmøder, hvor I udnytter hele dagen ved at starte allerede kl. 7 og først stoppe på den anden side af vores aftenbuffet. Heldagsmøderne giver god tid til også at få lagt nogle aktiviteter ind i programmet.
 • 12-12-møder er populære, fordi jeres deltagere får aftenen sammen. I starter og slutter med vores lækre, varierede frokostbuffet og har derimellem et døgn til både fagligt indhold, teambuilding, aftenhygge og afslapning i vores smukke omgivelser.

 

Formaterne er

Naturligvis fleksible og kan planlægges nøjagtigt, som I ønsker. Vi ved godt, at et vellykket arrangement starter med en god dialog om jeres ønsker, tanker og behov, og derfor er I altid velkomne til at kontakte os. Så vil vores professionelle og nærværende konferencedesignere hjælpe jer med at planlægge det perfekte arrangement.

 

Er der plads? Spørg her!

Firmafest

Fest og arrangement på faenoesund konferencecenter

Er du i gang med at arrangere jeres firmafest? Lad os hjælpe dig, så behøver du bare at læne dig tilbage

Firmafest
Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter

Vi ringer dig op indenfor 24 timer :-) (man-fre)

Send forespørgsel