Fødselsdag

Fødselsdage er noget helt specielt. Den ene dag om året, hvor du er hovedpersonen og bliver forkælet og løber med al opmærksomheden. Hos FænøSund Konferencecenter har vi de perfekte rammer og omgivelser til en uforglemmelig dag.

Pris og menu

Du kan naturligvis sammensætte din helt egen specielle fødselsdags menu

På FænøSund laver vi, præcis det du gerne vil have. Det er derfor muligt at sammensætte, menu, farver på dug, pynt etc, præcis den måde du gerne vil have det. Musik er en naturlig del af vores lokaler, hvor det samtidig er muligt at tilslutte din egen Ipod, tablet, computer etc. uden mér pris. Ønskes tekniker til specielle opgaver kan dette naturligvis tilkøbes.

Vores mest solgte (festbuffet)

 

DET KOLDE:
Kold ærtesuppe med chiliolie
Cevice af rødtunge med sprød løvstikke
Gravad sommerbuk med enebær og citrontimian
Unghaneterrine med fennikelsalat

DET VARME:
Dampet skrubbe med muslingcreme og nolly prah
Lammeryg på sommer ratatouille
Tærte med nye danske kartofler og svendborgskinke
Oksehøjreb med estragon sauce og bouillionkartofler
3 slags salater og hjemmebagt brød.

DET SØDE:
Lun rabarber crumble kage
Hindbærparfait med små kys
Jordbær panna cotta
Fed chokoladekage med mousse

Pris pr. person kr. 395,-

 

Ønsker du en anden menu, eller høre om vi har plads kan du bruge kontakt formularen, du er naturligvis altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om jeres konfirmation 🙂

Jeg skal holde fest – Kontakt mig! 🙂

veganer-eller-vegetar-paa-faenoesund
konfirmation-lokaler-gals-klint-til-store-konfirmationer
lyst-og-laekkert-lokale-lillebaelt-til-de-store-fester-og-bryllup

Øvrige tilkøb

Tilkøbs pakker på drikkevarer

 

Bronzepakke
Øl, vand & husets vine ad libitum i optil 4 timer pr. person Kr. 250,-
Øl, vand & husets vine ad libitum udover 4 timer pr. person Kr. 50,-

Sølvpakke
Øl, vand, 4 slags standard spiritus* & husets vine ad libitum i optil 4 timer pr. person Kr. 350,-
Øl, vand, 4 slags standard spiritus* & husets vine ad libitum udover 4 timer pr. person Kr. 75,-

Guldpakke
Øl, vand, 4 slags standard spiritus*, 3 slags gajol shots & husets vine ad libitum i optil 4 timer pr. person Kr. 425,-
Øl, vand, 4 slags standard spiritus*, 3 slags gajol shots & husets vine ad libitum udover 4 timer pr. person Kr. 100,-
(*Vodka, Gin, Rom, Whiskey)

 

Øvrigt
Overnatning i.f.b.m. fester ved 4 personer i et hus pr. person Kr. 250,-
Morgenbuffet i.f.b.m. overnatning Kr. 120,-
Leje af lydanlæg Kr. 250,-

Ja tak – Kontakt mig! 🙂

brunch-opdaekning
bryllupbuffet-til-staende-reception
Firmafest og firma arrrangement

Fødselsdag

Hold din fødselsdag hos os

De fleste af os har efterhånden spredt vennerne og familien ud over det meste af landet. Vores unikke beliggenhed midt i Danmark gør det nemt at samle hele familien og alle dine venner på én gang og dermed gøre din fødselsdag til noget ganske særligt. Placeringen er naturligvis også ideel, hvis du kommer fra Middelfart-området, Fyn, Odense eller Trekantsområdet.

Vores konferencecenter er også nemt at komme til – med både bil og tog. Uanset, om dine gæster kommer kørende fra øst eller vest, ligger FænøSund placeret mindre end ti minutter fra motorvejen, og ankommer nogle af dine gæster med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

Vi har masser af lokaler

Helt præcist ti, der med deres varierende størrelser kan opfylde alles behov. Alle lokalerne er lyse og rummelige og har plads til mellem 20 og 140 gæster. Mange af dem har desuden egen udgang og terrasse. Indretningen af lokalet og bordopstillingen er naturligvis helt op til dig, men vi står altid klar til at hjælpe dig og opfylde dine drømme.

I det hele taget er din fødselsdag i trygge hænder, hvis du vælger at holde den på FænøSund Konferencecenter. Fra det øjeblik, du kontakter os første gang, er vi i tæt dialog med dig hele vejen fra lokalevalg, over planlægningsmøde med vores køkkenchef til selve dagen. Du kan altid kontakte os. Vi ved, at der er mange ting, man skal huske på, når man skal holde en stor fødselsdag, så vi sørger for, at du ikke glemmer noget.

 

En vigtig ingrediens i en god

Vellykket fest er maden. Det ved vi godt på FænøSund Konferencecenter, så derfor sørger vores chefkok og hans hold af dygtige kokke kokke for at sammensætte en festmenu af højeste kvalitet. Vi lytter naturligvis til dine ønsker og går langt for at opfylde dem. Vores alsidige, lækre og smidige festmenu åbner op for en bred palette af muligheder, men hvis du har specielle ønsker, er det også vores ambition at servere det.

Mens det er vores køkken, der tilbereder forkælelsen af jeres smagsløg – altid med de bedste råvarer – er det vores professionelle og nærværende tjenere, der får dig og dine gæster til at føle jer godt tilpas, så I alle kan nyde hinandens selskab og sammen fejre din store dag. Vi sørger selvfølgelig også for at koordinere maden med de forskellige indslag, der måtte være, således at retterne bliver serveret friske og med rette temperatur.

 

Det er ikke kun vores geografiske placering

Der gør FænøSund særdeles velegnet til din fødselsdag. FænøSund Konferencecenter ligger smukt placeret med skov, dyrehave og vand som nærmeste naboer midt i Hindsgaul Dyrehave. Omgivelser kan sagtens inddrages i din fødselsdag og give en betagende kulisse. Det giver også mulighed for en lille pause med lidt frisk luft eller en tur ned til vandet, ligesom de børn, der deltager i fødselsdagen, kan komme ud og brænde lidt krudt af.

Og ønsker du eller dine gæster at overnatte i forbindelse med fødselsdagen, har vi 121 dejlige og hyggelige huse, som alle er indrettet til fire personer. Husene er indrettet med to værelser – det ene værelse med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge – samt en stue med brændeovn, fuldt udstyret køkken med god spiseplads og opvaskemaskine og to badeværelser. Husene er røgfrie og har automatstyret centralvarme, og vi finder helt sikkert en god pris til dine gæster.

 

En god fødselsdag starter med en åben dialog

 

Jeg skal holde fest – Kontakt mig! 🙂

Rund fødselsdag

Runde fødselsdage er specielle

Det er fødselsdage, som du forbereder længe, og det er fødselsdage, som du husker længe og mindes med et smil på læberne. Uanset, om du runder 18, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 eller 100 år. På FænøSund Konferencecenter har vi alle forudsætningerne for at gøre din runde fødselsdag til noget helt specielt og uforglemmeligt.

 

Hos os er din runde fødselsdag i sikre hænder

Vi er eksperter i at planlægge store fødselsdage og husker at tænke på alle ting – fra lokalevalg og menu over velkomstdrinks og bordpynt til festsange, taler og overnatning. Vores planlægger holder dig i hånden fra den første snak og sørger sammen med dig for en uforglemmelig fest, hvor du trygt kan lægge ansvaret i vores hænder, så du kan nyde din store dag.

 

En stor del af planlægningen

foregår naturligvis sammen med vores køkkenchef. Vi ved nemlig godt, at den rigtige menu er en af de vigtigste ingredienser til en god fødselsdag, og vores lækre og varierede muligheder i festmenuer byder på mad til enhver smag af højeste kvalitet. Vores køkkenchef og hans dygtige hold af kokke bruger kun de bedste råvarer og skal nok trylle en festmenu frem på jeres tallerkner, som vil forkæle alles smagsløg.

 

Vejen fra køkkenet

til dine smagsløg sørger vores professionelle og nærværende tjenere for. De får jer til at føle jer godt tilpas og er din garanti for, at alt forløber efter dine ønsker. Så skal I bare koncentrere jer om at nyde maden, festen og hinandens selskab. Tjenerne sørger selvfølgelig også for at koordinere de indslag, som dine gæster har lyst til at underholde med.

 

Vores placering og vores omgivelser

passer også perfekt til en god fest. FænøSund Konferencecenter ligger midt i landet, hvilket gør det nemt for venner og familie fra hele landet at komme til din runde fødselsdag. Samtidig ligger vi kun ti minutter fra motorvejen – uanset, om dine gæster kommer fra øst eller vest – og ankommer nogle af dine gæster med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

Hos os kan du samtidig

holde din runde fødselsdag i smukke omgivelser. Vi ligger placeret med skov, dyrehave og vand som nærmeste naboer midt i Hindsgaul Dyrehave. Omgivelser kan sagtens inddrages i din fødselsdag – som betagende kulisse eller som en pausemulighed, hvis dine gæster ønsker lidt frisk luft eller en tur ned til vandet. Og faktisk har mange af vores ti lokaler direkte udgang til de smukke omgivelser.

 

Vi har 75

dejlige og hyggelige huse, hvis du eller dine gæster ønsker at overnatte i forbindelse med fødselsdagen. Husene er indrettet til fire personer – et værelse med dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge – med en stue med brændeovn, fuldt udstyret køkken med god spiseplads og opvaskemaskine og to badeværelser. Husene er røgfrie og har automatstyret centralvarme, og vi finder helt sikkert en god pris til dine gæster.

 

Lad os tage en snak, hvis du nærmer dig en rund fødselsdag. Så er du allerede meget tættere på en uforglemmelig fest.

 

Jeg fylder snart – Kontakt mig! 🙂

90 års fødselsdag

På mange måder

Er det specielt at fylde 90 år. Derfor skal det naturligvis også fejres efter alle kunstens regler, så du får en uforglemmelig dag. FænøSund Konferencecenter har alle de faciliteter og omgivelser, der skal til for at skabe en dejlig 90 års fødselsdag.

 

For det første er stedet perfekt. Både placeringen, omgivelser og vores lokaler gør det til et ideelt sted at holde sin 90 års fødselsdag.

 

FænøSund Konferencecenter ligger smukt placeret

Midt i Hindsgaul Dyrehave. Det betyder, at der er grønt, skov og vand lige uden for døren. Mange af vores ti festlokaler har desuden udgang direkte ud til de smukke omgivelser. Det betyder, at I kan bruge omgivelserne i forbindelse med din fødselsdag. I kan trække frisk luft, I kan gå en tur i skoven eller til vandet, I kan bruge kulissen til billeder, eller børnene kan nemt komme ud på fodboldbanen og legepladsen, hvis de skal brænde lidt krudt af.

 

Også geografisk ligger FænøSund Konferencecenter ideelt i forhold til din 90 års fødselsdag. Adressen midt i landet betyder, at alle dine venner og familie nemt kan komme til din fødselsdag, uanset hvor i landet de bor. Samtidig er det nemt at komme til en fest på FænøSund Konferencecenter – med både bil og tog. Fra både øst og vest er der mindre end ti minutters kørsel fra motorvejen, og ankommer nogle af dine gæster med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

Vi har masser af velegnede festlokaler

Helt præcist ni, der med deres varierende størrelser kan opfylde alles behov. Alle lokalerne er lyse og rummelige og har plads til mellem 20 og 140 gæster. Mange af dem har desuden egen udgang og terrasse, som du frit kan inddrage i festen. Indretning af lokalet og valg af bordopstilling er naturligvis helt op til dig, men hos FænøSund Konferencecenter står vi altid klar til at hjælpe dig og opfylde dine drømme.

 

I det hele taget er din 90 års fødselsdag i sikre og kompetente hænder, hvis du vælger at holde den hos os. Vi er eksperter i at planlægge store fødselsdage, og fra det øjeblik, du kontakter os første gang, er vi i tæt dialog med dig hele vejen, og vi hjælper dig med at huske det hele – fra lokalevalg og menu over velkomstdrinks og bordpynt til festsange, taler og overnatning.

 

På samme måde

Er mad og drikke til din fødselsdag i sikre hænder hos vores køkkenchef. Vi ved godt, at den rigtige menu er en af de vigtigste ingredienser til en god fødselsdag, og vores lækre og forskelligartede festmenuer byder på mad til enhver smag og af højeste kvalitet. Køkkenchefen og hans dygtige hold af kokke bruger kun de bedste råvarer og skal nok trylle en festmenu frem på jeres tallerkner, som vil forkæle alles smagsløg.

En god fødselsdag starter med en åben dialog, så kontakt FænøSund Konferencecenter og lad os snakke om drømmene for din 90 års fødselsdag.

 

Jeg vil gerne ringes op! 🙂

50 års fødselsdag

50 år er en milepæl

En af den slags milepæle, der skal fejres med en dejlig og uforglemmelig fest. En af den slags milepæle, der skal fejres med de rigtige mennesker i de rigtige omgivelser. De omgivelser byder FænøSund Konferencecenter på.

 

Vi bor i Middelfart, midt i Hindsgaul Dyrehave og lige ned til Fænøsund. Du kan altså fejre din 50 års fødselsdag i en smuk kulisse med skov, dyrehave og vand som nærmeste naboer. Du kan bruge de smukke omgivelser som bagtæppe for din fest, men du kan også inddrage dem i din fødselsdag. Dine gæster kan nemt komme ud og strække benene i den friske luft, du kan lægge en aktiv pause ind i fødselsdagen, hvor I kan gå en tur i skoven eller til vandet, og endelig har børn og barnlige sjæle nem adgang til de udendørs aktiviteter, der blandt andet tæller en stor legeplads og en fodboldbane.

 

Vores placering

Midt i Danmark betyder naturligvis også, at det er nemt at komme til FænøSund Konferencecenter fra alle egne af landet. Uanset, om I kommer fra øst eller vest, er FænøSund placeret mindre end ti minutter fra motorvejen, og vi tilbyder mere end 200 gratis parkeringspladser. Ankommer du eller dine gæster med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

Men det er langt fra

Kun omgivelser, der gør FænøSund Konferencecenter ideelt til din 50 års fødselsdag. Hos os er din fødselsdagsfest nemlig i sikre hænder, fordi vi er eksperter i at planlægge store fødselsdage og husker at tænke på alle ting – fra lokalevalg og menu over velkomstdrinks og bordpynt til festsange, taler og overnatning. Vores planlægger hjælper dig fra den første snak og sørger sammen med dig for en uforglemmelig fest, hvor du trygt kan lægge ansvaret i vores hænder, så du kan nyde din store dag.

 

En stor del af planlægningen foregår sammen med vores køkkenchef, for selvfølgelig er den rigtige menu en af de vigtigste ingredienser til en god fødselsdag, og vores lækre og varierede muligheder i festmenuer byder på mad til enhver smag af højeste kvalitet. Vores køkkenchef og hans dygtige hold af kokke bruger kun de bedste råvarer og skal nok trylle en festmenu frem på jeres tallerkner, som vil forkæle alles smagsløg.

 

Vejen fra køkkenet

Til dine smagsløg sørger vores professionelle og nærværende tjenere for. De får jer til at føle jer godt tilpas og er din garanti for, at alt forløber efter dine ønsker. Så skal I bare koncentrere jer om at nyde maden, festen og hinandens selskab. Tjenerne sørger selvfølgelig også for at koordinere de indslag, som dine gæster har lyst til at underholde med.

 

Som sagt

Hjælper vi også med det rigtige lokale til din 50 års fødselsdag. Og på FænøSund Konferencecenter har vi masser af velegnede festlokaler. Helt præcist ti, der med deres varierende størrelser kan opfylde alles behov. Alle lokalerne er lyse og rummelige og har plads til mellem 20 og 140 gæster. Mange af dem har desuden egen udgang og terrasse, som du frit kan inddrage i festen. Indretning af lokalet og valg af bordopstilling er naturligvis helt op til dig, men vi står altid klar til at hjælpe dig og opfylde dine drømme.

 

Nærmer du dig 50 år, og har du lyst til at høre, hvad vi kan tilbyde, så lad os tage en snak om ønsker og muligheder.

 

Jeg har gæsterne – Kontakt mig!

40 års fødselsdag

En 40 års fødselar fortjener

En uforglemmelig fest. En fest med de rigtige mennesker i de rigtige omgivelser. En fest, hvor du bliver fejret efter alle kunstens regler. Til det formål er FænøSund Konferencecenter med sin placering og muligheder helt ideelt.

 

En del af mulighederne

På FænøSund Konferencecenter er vores mange, forskellige lokaler. Vi råder over ti velegnede festlokaler af varierende størrelser – og helt sikkert et, der kan opfylde dine behov, uanset om du skal holde herrefrokost for 30 eller stor fest for hundrede gæster. Alle lokalerne er lyse og rummelige og har plads til mellem 20 og 140 gæster. Mange af dem har desuden egen udgang og terrasse, som du frit kan inddrage i festen. Indretning af lokalet og valg af bordopstilling er naturligvis helt op til dig, men vi står altid klar til at hjælpe dig og opfylde dine drømme.

 

Hos FænøSund

Står vi også klar til at hjælpe dig med alle aspekter af din 40 års fødselsdag. Vi er eksperter i at planlægge store fødselsdage og husker at tænke på alle ting – fra lokalevalg og menu over velkomstdrinks og bordpynt til festsange, taler og overnatning. Vores planlægger holder dig i hånden fra den første snak og sørger sammen med dig for en uforglemmelig fest, hvor du trygt kan lægge ansvaret i vores hænder, så du kan nyde din store dag.

 

I forhold til

Menuen, som naturligvis er en vigtig ingrediens til en god fødselsdag, foregår planlægningen sammen med vores køkkenchef. Vores lækre og varierede muligheder i festmenuer byder på mad til enhver smag af højeste kvalitet, og vores køkkenchef og hans dygtige hold af kokke bruger kun de bedste råvarer og skal nok trylle en festmenu frem på jeres tallerkner, som vil forkæle alles smagsløg. Og så sørger vores professionelle tjenere for en uhøjtidelig og nærværende servering.

 

Vores placering og vores omgivelser passer også perfekt til en god 40 års fødselsdag. FænøSund Konferencecenter ligger midt i landet, hvilket gør det nemt for venner og familie fra hele landet at komme til din fødselsdag. Samtidig ligger vi kun ti minutter fra motorvejen – uanset, om dine gæster kommer fra øst eller vest – og ankommer nogle af dine gæster med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

Hos os kan du

Samtidig holde din fødselsdag i smukke omgivelser. Vi ligger placeret med skov, dyrehave og vand som nærmeste naboer midt i Hindsgaul Dyrehave. Omgivelser kan sagtens inddrages i din 40 års fødselsdag – som betagende kulisse eller som en pausemulighed, hvis dine gæster ønsker lidt frisk luft eller en tur ned til vandet. Og faktisk har mange af vores ti lokaler direkte udgang til de smukke omgivelser.

 

Vi har 75

Dejlige og hyggelige huse, hvis du eller dine gæster ønsker at overnatte i forbindelse med fødselsdagen. Husene er indrettet til fire personer – et værelse med dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge – med en stue med brændeovn, fuldt udstyret køkken med god spiseplads og opvaskemaskine og to badeværelser. Husene er røgfrie og har automatstyret centralvarme, og vi finder helt sikkert en god pris til dine gæster.

 

Men en god 40 års fødselsdag starter med en god dialog, så lad os tage en snak om ønsker og muligheder.

 

Skal holde fødselsdag – Ring mig op!

30 års fødselsdag

Det er noget specielt

At fylde 30 år. Derfor er det også noget, der fortjener en god fest med venner og familie, og FænøSund Konferencecenter byder på de perfekte rammer til en 30 års fødselsdag.

 

For det første

Er vores placering ideel – både den geografiske beliggenhed og vores omgivelser. Vi bor i Middelfart, midt i Hindsgaul Dyrehave og lige ned til Fænøsund. Du kan altså fejre din 30 års fødselsdag i en smuk kulisse med skov, dyrehave og vand som nærmeste naboer. Du kan bruge de smukke omgivelser som bagtæppe for din fest, men du kan også inddrage dem i din fødselsdag. Dine gæster kan nemt komme ud og strække benene i den friske luft, eller du kan lægge en aktiv pause ind i fødselsdagen, hvor I kan gå en tur i skoven eller ned til vandet.

 

Vores placering

Midt i Danmark betyder naturligvis også, at det er nemt at komme til FænøSund Konferencecenter fra alle egne af landet. Uanset, om I kommer fra øst eller vest, ligger FænøSund kun ti minutter fra motorvejen, og ankommer du eller dine gæster med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

For det andet

Byder stedet på en meget bred vifte af muligheder. FænøSund Konferencecenter byder på ti velegnede festlokaler, der med deres varierende størrelser kan opfylde alles behov. Alle lokalerne er lyse og rummelige og har plads til mellem 20 og 140 gæster. Mange af dem har desuden egen udgang og terrasse, som du frit kan inddrage i din 30 års fødselsdag. Indretning af lokalet og valg af bordopstilling er naturligvis helt op til dig, men vi står altid klar til at hjælpe dig og opfylde dine ønsker.

 

Mulighederne

På FænøSund Konferencecenter tæller også mange indendørs og udendørs aktiviteter, som kan være en ekstra ingrediens i din fødseldagsfest, og så har vi 121 dejlige og hyggelige huse, hvis du eller dine gæster ønsker at overnatte i forbindelse med din 30 års fødselsdag. Husene er indrettet til fire personer – et værelse med dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge – med en stue med brændeovn, fuldt udstyret køkken med god spiseplads og opvaskemaskine og to badeværelser. Og vi finder helt sikkert en god pris til dine gæster.

 

Og for det tredje

Er vores dygtige personale din garanti for en vellykket fest, hvor der bliver tænkt på det hele – og tænkt over det hele. Vi er nemlig eksperter i at planlægge og afholde store fødselsdage, og vores planlægger holder dig i hånden fra den første snak og sørger sammen med dig for en uforglemmelig fest, hvor der bliver tænkt over alt fra lokalevalg og menu over velkomstdrinks og bordpynt til festsange, taler og overnatning.

 

En stor del

Af planlægningen foregår sammen med vores køkkenchef. Vi ved nemlig godt, at den rigtige menu er en af de vigtigste ingredienser til en god fødselsdag, og vores lækre og varierede muligheder i festmenuer byder på mad til enhver smag af højeste kvalitet. Vores køkkenchef og hans dygtige hold af kokke bruger kun de bedste råvarer og skal nok fremtrylle en festmenu, der bliver serveret af vores professionelle og nærværende tjenere.

 

Så lad os tage en snak om din 30 års fødselsdag, hvis du ønsker en fest, hvor du trygt kan lægge ansvaret i vores hænder, så du kan nyde din store dag. Du kan kontakte os på 6340 1906.

 

Giv mig et godt tilbud i dag! 🙂

18 års fødselsdag

Når dåbsattesten siger 18 år, træder du for alvor ind i de voksnes rækker. På mange måder står du på tærsklen til et nyt liv. Det fortjener da en stor fest for alle de mennesker, der betyder mest for dig. På FænøSund Konferencecenter har vi unikke rammer og omgivelser til din 18 års fødselsdag – og så er vi eksperter i at arrangere store fester, så du kan koncentrere dig om at nyde din fest.

 

Vores festplanlæggere er i tæt dialog med dig hele vejen igennem planlægning og afholdelse af din 18 års fødselsdag. Det betyder, at der bliver tænkt på alt – fra menu og velkomstdrinks over bordpynt, festsange og taler til overnatning og valg af lokale – og at din fest er i sikre, kompetente hænder.

 

I forhold til

Lokalevalg råder FænøSund Konferencecenter over ti velegnede festlokaler af varierende størrelser – og helt sikkert et, der kan opfylde dine behov, uanset om du skal holde herrefrokost for de 30 nærmeste eller stor fest for hundrede gæster. Alle lokalerne er lyse og rummelige og har plads til mellem 20 og 140 gæster. Mange af dem har desuden egen udgang og terrasse, som du frit kan inddrage i din 18 års fødselsdag. Indretning af lokalet og valg af bordopstilling er naturligvis helt op til dig, men vi står altid klar til at hjælpe dig og opfylde dine ønsker.

 

Vi hjælper

Naturligvis også med at vælge den rigtige menu. Vores køkkenchef og stor erfaring med store fester og ved alt om, hvor meget en velvalgt menu betyder, og vores lækre og varierede muligheder i festmenuer byder på mad til enhver smag af højeste kvalitet. Vores køkkenchef og hans dygtige hold af kokke bruger kun de bedste råvarer og skal nok trylle en festmenu frem på jeres tallerkner, som vil forkæle alles smagsløg.

 

Ønsker

Nogle af dine gæster at overnatte, har vi 121 dejlige og hyggelige huse, der alle er indrettet til fire personer – med to værelser, en stue med brændeovn, fuldt udstyret køkken med god spiseplads og opvaskemaskine og to badeværelser – og vi finder helt sikkert en god pris til dine gæster.

 

Vores placering er helt unik

FænøSund Konferencecenter ligger smukt placeret midt i Hindsgaul Dyrehave. Det betyder, at der er grønt, skov og vand lige uden for døren. Mange af vores festlokaler har desuden udgang direkte ud til de smukke omgivelser, som I frit kan benytte i forbindelse med din 18 års fødselsdag. I kan trække frisk luft, I kan gå en tur i skoven eller til vandet, I kan bruge kulissen til billeder, eller børn og barnlige sjæle kan nemt komme ud på fodboldbanen og legepladsen, hvis der skal brænde lidt krudt af.

 

Også geografisk

Ligger FænøSund Konferencecenter ideelt i forhold til en fest for venner og familie. Adressen midt i landet betyder, at alle nemt kan komme til din fødselsdag, uanset hvor i landet de bor. Samtidig er det nemt at komme til en fest på FænøSund Konferencecenter – med både bil og tog. Fra både øst og vest er der mindre end ti minutters kørsel fra motorvejen, og ankommer nogle af dine gæster med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

Alt i alt unikke rammer og omgivelser til din 18 års fødselsdag, og vi vil glæde os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig til at få en uforglemmelig fest. Du kan starte med at kontakte os på 6340 1906.

 

Er klar til fest! – Kontakt mig! 🙂

60 års fødselsdag

En 60 års fødselsdag fortjener

Se rigtige mennesker, de rigtige rammer og de rigtige omgivelser. Hvis du selv har vennerne, har FænøSund Konferencecenter både rammerne og omgivelserne til en uforglemmelig fest.

 

FænøSund Konference

Ligger midt i landet – i Middelfart, midt i Hindsgaul Dyrehave og lige ned til Fænøsund. Smukke omgivelser til enhver 60 års fødselsdag. Omgivelser kan sagtens inddrages i din fødselsdag – som betagende kulisse eller som en pausemulighed, hvis dine gæster ønsker lidt frisk luft eller en tur ned til vandet. Og faktisk har mange af vores ti lokaler direkte udgang til de smukke omgivelser.

 

Vores beliggenhed

midt i Danmark gør det også nemt for venner og familie fra hele landet at komme til din 60 års fødselsdag. Uanset, om dine gæster kommer fra øst eller vest, er der mindre end ti minutters kørsel fra motorvejen, og ankommer du eller nogle af dine gæster med tog, er der kun tre kilometer til og fra Middelfart Station.

 

Det er ikke kun

Beliggenheden, der gør FænøSund Konferencecenter til en ideel lokation til din 60 års fødselsdag. Vi er nemlig specialister i at arrangere og afholde store fester. Fra første snak er vores planlæggere din kompetente medspiller, så du er sikker på, at der bliver tænkt på det hele og over det hele – fra lokalevalg og menu over velkomstdrinks og bordpynt til festsange, taler og overnatning.

 

Menuen planlægger du

Sammen med vores køkkenchef. Vi ved nemlig godt, at den rigtige menu er en af de vigtigste ingredienser til en god og uforglemmelig 60 års fødselsdag, og vores lækre og varierede muligheder i festmenuer byder på mad til enhver smag af højeste kvalitet. Vores køkkenchef og hans dygtige hold af kokke bruger kun de bedste råvarer og skal nok fremtrylle en festmenu, som vil forkæle alles smagsløg. Og så sørger vores professionelle og nærværende tjenere for serveringen. De får jer til at føle jer godt tilpas og sørger selvfølgelig også for at koordinere de indslag, som dine gæster har lyst til at underholde med.

 

Lokalevalg

Hjælper vi dig naturligvis også med. FænøSund Konferencecenter råder over ti velegnede festlokaler af varierende størrelser – og helt sikkert et, der kan opfylde dine behov. Alle lokalerne er lyse og rummelige og har plads til mellem 20 og 140 gæster. Mange af dem har desuden egen udgang og terrasse, som du frit kan inddrage i din 60 års fødselsdag. Indretning af lokalet og valg af bordopstilling er naturligvis helt op til dig, men vi står altid klar til at hjælpe dig og opfylde dine ønsker.

 

Vi kan tilbyde

intet mindre end 75 dejlige og hyggelige huse, hvis nogle af dine gæster ønsker at overnatte. Husene er indrettet til fire personer – med to værelser, en stue med brændeovn, fuldt udstyret køkken med god spiseplads og opvaskemaskine og to badeværelser – og vi finder helt sikkert en god pris til dine gæster.

Hos FænøSund Konferencecenter tror vi på, at en god fest starter med en god dialog, hvor du får tryghed for, at vi kan opfylde alle ønskerne i forbindelse med din 60 års fødselsdag. Du kan kontakte os på 6340 1906.

 

Jeg elsker god mad! – Kontakt mig!

70 års fødselsdag

Det er en fest at fylde 70 år

Det synes vi i hvert fald hos FænøSund Konferenccenter, hvor vi har både rammerne, placeringen, omgivelserne og kompetencerne til at gøre din 70 års fødselsdag til en dejlig og uforglemmelig fest.

 

En god fest

Kræver de rigtige rammer. På FænøSund Konferencecenter råder vi over ti velegnede festlokaler af varierende størrelser – og helt sikkert et, der kan opfylde dine behov, uanset om du ønsker en hyggelig fest for den nærmeste familie eller en stor fest for alle vennerne. Alle lokalerne er lyse og rummelige og har plads til mellem 20 og 140 gæster. Mange af dem har desuden egen udgang og terrasse, som du frit kan inddrage i din 70 års fødselsdag. Indretning af lokalet og valg af bordopstilling er naturligvis helt op til dig, men vi står altid klar til at hjælpe dig og opfylde dine ønsker.

 

Rammerne tæller

Også masser af både indendørs og udendørs aktiviteter, hvis der for eksempel er mange børn med til festen, og så har vi 121 dejlige og hyggelige huse, hvis du eller dine gæster ønsker at overnatte i forbindelse med fødselsdagen. Husene er indrettet til fire personer – med to værelser, en stue med brændeovn, fuldt udstyret køkken med god spiseplads og opvaskemaskine og to badeværelser. Sig til, hvis vi skal lave en god pris til dine gæster.

 

Vores placering og vores omgivelser

Egner sig også perfekt til en 70 års fødselsdag. FænøSund Konferencecenter ligger smukt placeret midt i Hindsgaul Dyrehave med grønt, skov og vand lige uden for døren. Og faktisk har mange af vores festlokaler direkte udgang til de smukke omgivelser, som I frit kan benytte i forbindelse med din fødselsdagsfest. Dine gæster kan nemt komme ud og få lidt frisk luft, de kan gå en tur i skoven, eller I kan gå et smut ned til vandet i samlet trop. I kan også bruge de smukke kulisser il billeder, eller børn og barnlige sjæle kan nemt komme ud på fodboldbanen og legepladsen, hvis der skal brænde lidt krudt af.

 

Vores geografiske placering

er også ideel i forhold til en fest for venner og familie. Adressen midt i landet betyder, at alle nemt kan komme til din fødselsdag, uanset hvor i landet de bor – og uanset, om de kommer i bil eller med tog. Fra både øst og vest er der mindre end ti minutters kørsel fra motorvejen, og ankommer nogle af dine gæster med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

Endelig har vi kompetencerne, som giver dig ro i maven. Vi er eksperter i at planlægge store fødselsdage, og fra det øjeblik, du kontakter os første gang, er vi i tæt dialog med dig hele vejen. Vi hjælper dig med at huske det hele og tænke over det hele – fra lokalevalg og menu over velkomstdrinks og bordpynt til festsange, taler og overnatning.

 

På samme måde er mad og drikke

Til din 70 års fødselsdag i sikre hænder hos vores køkkenchef. Vi ved nemlig, at den rigtige menu er en af de vigtigste ingredienser til en god fødselsdag, og vores lækre og varierede festmenuer byder på mad til enhver smag og af højeste kvalitet. Køkkenchefen og hans dygtige hold af kokke bruger kun de bedste råvarer og skal nok fremtrylle en festmenu, som vil forkæle alles smagsløg, og vores professionelle tjenere sørger for en nærværende servering.

 

Hos FænøSund Konferencecenter starter en god 70 års fødselsdag med en åben dialog, så kontakt os på 6340 1906 og lad os snakke om drømmene for din festdag.

 

Rolige omgivelser – ring mig op!

25 års fødselsdag

Tillykke med de 25 år

Det skal da fejres med et brag af en fest. Til det formål er FænøSund Konferencecenter med vores placering, omgivelser og erfaring helt unikt.

 

For det første

Har vi ti forskellige lokaler, der alle er velegnet til fest, uanset, om du ønsker at fejre din 25 års fødselsdag for drengene eller for hele familie. For alle lokalerne gælder det, at de er lyse og rummelige, og for de fleste gælder det også, at de har egen udgang og egen terrasse. Lokalerne varierer meget i størrelse, så de kan opfylde alles behov, og de ti lokaler rummer mellem 20 og 140 gæster. Vi hjælper naturligvis med at indrette lokalet, som du ønsker det.

 

I det hele taget

Hjælper vi dig hele vejen igennem planlægningen og afholdelse af festen. Vi er eksperter i at planlægge store fødselsdage og husker at tænke på alle ting – fra lokalevalg og menu over velkomstdrinks og bordpynt til festsange, taler og overnatning. Vores planlægger er din støtte fra første snak og sørger sammen med dig for en uforglemmelig fest, hvor du trygt kan lægge ansvaret i vores hænder, så du kan nyde din store dag.

 

Maden

Skal du og dine gæster naturligvis også nyde, så den del planlægger du sammen med vores køkkenchef. Den rigtige menu er en af de vigtigste ingredienser til en god fødselsdag, og vores lækre og varierede muligheder i festmenuer byder på mad til enhver smag af højeste kvalitet. Vores køkkenchef og hans dygtige hold af kokke bruger kun de bedste råvarer og skal nok fremtrylle en lækker menu, som vores professionelle og nærværende tjenere serverer.

 

Vores placering og omgivelser

Inde som ude – er også perfekte til en 25 års fødselsdag. FænøSund Konferencecenter er placeret midt i naturen med skov, dyrehave og vand som nærmeste naboer, så skal der ske lidt til din fest, kan I gå en tur i skoven eller et smut til vandet. I kan også få mere aktivitet ind i programmet, for udendørs har vi både swimmingpool, en stor legeplads, fodboldbane og minigolf, mens I inde i varmen kan underholde jer med billard, bordtennis og bordfodbold.

 

Placeringen i Middelfart betyder også, at det er særdeles velegnet uanset hvor i landet, dine gæster kommer fra. Vi ligger ganske enkelt midt i Danmark, og det er nemt at komme til. Uanset, om I kommer fra øst eller vest, er FænøSund Konferencecenter placeret mindre end ti minutter fra motorvejen, og ankommer I med tog, er der kun tre kilometer fra Middelfart Station.

 

Og ønsker dine gæster at overnatte

Har vi 75 dejlige og hyggelige huse, der alle har plads til fire personer. Husene er indrettet med to værelser, stue med brændeovn, fuldt udstyret køkken med god spiseplads og opvaskemaskine og to badeværelser. Samtidig har alle huse en stor, dejlig gårdhave og trådløst netværk.

En god 25 års fødselsdag starter med en åben dialog, så kontakt FænøSund Konferencecenter og lad os snakke om dine ønsker, tanker og behov. Du kan kontakte os på 6340 1906.

 

Skal holde fest – Kontakt mig! 🙂

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter

Vi ringer dig op indenfor 24 timer (man-fre)

men ofte går det hurtigere :-)

Send forespørgsel