Festmagasin

Et mærkedag er en stor og enestående dag, der kræver unikke rammer. Hos FænøSund i Middelfart, er vi stolte over at kunne tilbyde jer en dag, som I aldrig vil glemme. Til den store dag hvor du fejres, bestræber vi os altid på at arrangere en fest, der matcher jeres ønsker, så jeres drømme og idéer til jeres arrangement bliver til virkelighed.
Med en beliggenhed i skoven ud til FænøSund og med Hindsgavl dyrehaven i baghaven, danner vi rammerne for den perfekte fest

Stående reception

STÅENDE RECEPTION

Kold aspargessuppe med kørvel og rejer
Fanø Skinke med urtecreme og radise crudite
Røget lam med syltede rødløg og fed cremefraiche
Blinis med stenbiderrogn og skalotteløg
Ærtepure på sprød rugbrød med saltet and
Unghane terrine med krabbekød
Kalve carpaccio med glaserede gulerødder og persille
Pighvar Baloutine med ramsløgsolie
Saltet vesterhavs ost på hjemmelavet knækbrød
Jordbær med avocado creme
Hvid chokolademousse med lime
Rabarber Panna Cotta med bagt chokolade

Pris pr. person kr. 350,-

Festbuffet

DET KOLDE:

Kold ærtesuppe med chiliolie
Cevice af rødtunge med sprød løvstikke
Gravad sommerbuk med enebær og citrontimian
Unghaneterrine med fennikelsalat

DET VARME:

Dampet skrubbe med muslingcreme og nolly prah
Lammeryg på sommer ratatouille
Tærte med nye danske kartofler og svendborgskinke
Oksehøjreb med estragon sauce og bouillionkartofler
3 slags salater og hjemmebagt brød.

DET SØDE:

Lun rabarber crumble kage
Hindbærparfait med små kys
Jordbær panna cotta
Fed chokoladekage med mousse

Pris pr. person kr. 395,-

SAMMENSÆT DIN EGEN MENU
Forretter:

Kalve roulade m/ syltede svampe og grillet hjertesalat
Unghane terrin m/ marineret salat og balsamico
Hellefisk m/ urtecreme , kinesisk karse og sprød rug
Hummer bisque m/ skaldyrs souffle

Kr. 81,-
Kr. 90,
Kr. 105,-
Kr. 115,-

Mellemretter:
Jordskokkesuppe med ristet bacon og brøndkarse Kr. 56,-
Røget unghanebryst med østershattepure og frisk kørvel Kr. 64,-
Kold ærtesuppe med champagne og flødeskum Kr. 74,-
Frisk lynstegt tun med tang, spidskål og soyasirup Kr. 106,-
Hovedretter:
Oksemørbrad m. kantarelcreme, stegt selleri,
ovnbagte kartofler og syltede løg Kr. 257,-
Perlehøne m. rodfrugts timbale, syltede hyben,
pommes anna og drue sauce Kr. 219,-
Stegt pighvar m. musling fars, porre saute, safran sauce og urte kartofler Kr. 236,-
Svinefilet royal m. pastinak pure, bagte små gulerødder og spidskål Kr. 165,-
Desserter:
Fransk chokoladekage m/ hindbær, bagt hvid chokolade og parfait Kr. 84,-
Blomme is m/ ristede mandler, mazarin og kondenseret mælk Kr. 59,-
Bær panna cotta m/ små kys og mynte Kr. 77,-
Jordbær, avokado creme, vanilje og sprød twill Kr. 69,-
Afslutningsmad:
Klar suppe med kød- og melboller og hjemmebagt brød Kr. 90,-
Hjemmebagte grovboller med pålægsfad Kr. 105,-
Fynsk æggekage med flæsk og purløg Kr. 113,-
Pulled pork burger med coleslaw og barbequesauce Kr. 119,-
Pølsevogn all you can eat Kr. 165,-

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter